Op alle zondagen in juli zendt TV West ‘Het Supersterren Sportspektakel’ uit. Tijdens deze zomercompetitie – met unieke spekonderdelen - gaan sporters de strijd met elkaar aan om een enorme cup te winnen. Bovendien levert het ‘spektakel’ volop hilarische toestanden, en dus hele leuke tv-programma’s, op. Namens ADO Den Haag doet een groep speelsters van het vrouwenteam mee aan deze `competitie`.

Namens ADO Den Haag doen mee: Leonne Stentler, Marelle Worm, Laura du Ry, Kimberley Vermeij, Petra Dugardein, Mandy van den Berg en dat alles onder aanvoering van teamcaptain Angela Verdoes. Hoe zij het ervan af brengen? Dat ziet u tijdens de uitzendingen!

Het ‘Supersterren Sportspektakel’ is een competitie tussen sportteams uit de regio voor sporters die vier weken lang iets totaal anders doen dan hun gebruikelijke sport. Van allerlei ongebruikelijke behendigheidsspelletjes tot en met het afdalen van een spekgladde zeephelling. Vorig jaar was de eerste editie van het ‘Supersterren Sportspektakel’ één van de best bekeken programma’s van TV West.

Topteams

De deelnemers van het Supersterren Sportspektakel komen uit totaal verschillende sporten, maar het zijn allemaal topteams. De ADO Den Haag Vrouwen hebben concurrentie van de waterpoloërs van landskampioen GZC Donk, zij verdedigen de titel die ze bij het Supersterren Sportspektakel in 2009 wonnen, de mannen en vrouwen van Darts-in-Delft en de ijshockeyers van topclub HYS uit Den Haag.

Radio en TV West Sterrenteam
Nieuw dit jaar is de deelname van een echt Radio en TV West Sterrenteam. Pieter Kuipers, Debby Roukens, Michiel Steenwinkel, Ron Davids, Marcel van der Eng en Tialda Bottema gaan onder leiding van teamcaptain Hans Rouw de strijd met de sporters aan. Jaap van der Kooy uit Zoeterwoude is tijdens Het Supersterren Sportspektakel de hoofdscheidsrechter. Van der Kooy is op zijn ralleymotor bijna ieder jaar deelnemer van de bekende - en vooral beruchte - Dakar-rally.

Het Supersterren Sportspektakel wordt uitgezonden op zondag 4, 11, 18 en 25 juli vanaf 17.40 uur en wordt gepresenteerd door Krijn Schuitemaker. Verslaggevers zijn Kirsten van Dissel, Herman Nanninga, Jim van der Deijl en Mark Kool.