Het seizoen van ADO Den Haag zit er nog niet op, maar wij willen alle Seizoen Club Cardhouders alvast bedanken voor de onvoorwaardelijke steun dit seizoen. Tom Beugelsdijk, Ruben Schaken en Aaron Meijers hebben op verzoek van Henk Fraser iets leuks bedacht! Alle Seizoen Club Cardhouders waarvan het e-mailadres bij ADO Den Haag bekend is, ontvingen vandaag (vrijdag 29 april) een e-mail met een persoonlijke videoboodschap. Bekijk als Seizoen Club Cardhouder dus snel je inbox om jouw persoonlijke video te bekijken!

Wel Seizoen Club Cardhouder, maar geen e-mail gehad?

Ben jij dit seizoen een trouwe Seizoen Club Cardhouder, maar heb jij geen e-mail gehad? Het kan dan zijn dat wij geen of verkeerde gegevens van je hebben. Niet getreurd, want wij kunnen er alsnog voor zorgen dat jij een persoonlijke video ontvangt. Ga snel naar www.adodenhaag.nl/gegevens en vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Storky SCC-houder op Aad Mansveldtribune?

Ook Storky kreeg vandaag, net als alle 'andere' Seizoen Club Cardhouders, een persoonlijke videoboodschap en de video lijkt erop te wijzen dat hij een Seizoen Club Card op de Aad Mansveldtribune heeft.