Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi dienen zondag om 11.30 uur te verzamelen in de bussluis van het Kyocera stadion in Den Haag. De instapprocedure begint om 11.35 uur. Supporters dienen via de tourniquets in de bussluis naar de bussen te gaan. De bussluis is hiervoor te bereiken via P2. De ingang van de bussluis aan de kant van P2 is geopend waardoor men naar de bussluis kan gaan.

Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is toegestaan om één ongeopend plastic flesje mee in de bus te nemen. De inhoud dient alcoholvrij te zijn. Het is niet toegestaan dit flesje bij aankomst in Tilburg mee uit te bus te nemen.

Toegang tot de bussen is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag Seizoen Club Card in combinatie met een omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen Seizoen Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de Seizoen Club Card dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. In verband met het feit dat er in Den Haag gefouilleerd wordt zal er onderweg niet worden gestopt voor een rookstop. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Kyocera Stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.