Afgelopen week liepen zo´n 450 kinderen met een aantal ouders de avond4daagse van Leidschenveen. Deze sportieve activiteit kwam op woensdag 9 juni, in de stromende regen, langs het ADO Den Haag stadion.

Voor ADO Den Haag en de medewerkers van het MFC een ideaal moment om de lopers te ondersteunen met een drankje en (namens Kriege en Verhoek) een stukje fruit. Dit werd in een ADO tasje aan de kinderen gegeven.

Verder zaten er nog leuke verrassingen in het tasje; een fanzine van de supportersvereniging, wat kaarten van spelers van de Fanshop, voetbalplaatjes van spelers en foldertjes over de activiteiten van ADO Den Haag en het MFC. Waaronder een aantal activiteiten van het MFC gericht op de buurt, Leidschenveen.

Als beloning voor de sportieve prestatie kregen de kinderen allemaal namens Wesley Verhoek een kinderkaartje aangeboden voor de wedstrijd van ADO Den Haag tegen Swansea op zaterdag 31 juli aanstaande.
Door de vele enthousiaste reacties ter plekke en de vele bedankjes die ondertussen vanuit de wijk bij ons binnenkomen kunnen we stellen dat de actie in Leidschenveen erg gewaardeerd wordt.