Supporters testen iedere week hun voetbalkennis in de Parkmobile Slimste Supporterquiz en de supporters van ADO Den Haag zijn de slimste supporters van de maand januari. Iedere week testen supporters hun voetbalkennis in de Parkmobile Slimste Supporter Quiz. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft in een zo kort mogelijke tijd, wint de ronde prijs en maakt kans op de hoofdprijs: een VIP arrangement van zijn of haar favoriete club! Een nieuw element dit seizoen is de Slimste Club van Nederland. Iedere maand ontvangt de supportersvereniging van de club met de slimste supporters een cheque ter waarde van € 500,-.

De supporters van ADO Den Haag hadden in de maand januari de meeste vragen goed en waren ook nog eens de allersnelste!

Supportersvereniging Haagsche Bluf gebruikt het bedrag direct om hun actie voor ALS te ondersteunen. Zondag fietsen 100 supporters namelijk in een fietscombi naar Rotterdam voor de wedstrijd tegen Excelsior en daarmee steunen zij Stichting ALS.

Worden wij ook de Slimste Club van Nederland van de maand februari? Speel de Parkmobile Slimste Supporter Quiz, en wie weet wint onze supportersvereniging volgende maand nogmaals de cheque van € 500,-!