ADO Den Haag heeft George van Rosmalen tijdens de ledenvergadering ter gelegenheid van haar 111e verjaardag benoemd tot erelid. Het oudste lid (90 jaar) van de vereniging HFC kreeg de onderscheiding voor zijn vele verdiensten. Hij is oud-speler, kwam 360 wedstrijden uit voor het eerste elftal van ADO en vervulde diverse kader- en bestuursfuncties bij ADO en FC Den Haag. Hij was onder meer penningmeester van zowel ADO als FC Den Haag. Van Rosmalen is op 1 maart 79 jaar lid van de club.

Sportwethouder Rabin Baldewsingh was ook naar het Kyocera Stadion getogen om Van Rosmalen te onderscheiden. Voor zijn vele verdiensten voor ADO Den Haag en FC Den Haag en daarmee ook voor de Haagse samenleving kreeg Van Rosmalen uit handen van de wethouder de stadspenning van de gemeente Den Haag.

George van Rosmalen maakte op 30 augustus 1942 zijn debuut in het eerste elftal van ADO in een oefenwedstrijd tegen UVV in Utrecht. Zijn competitiedebuut volgde op 3 oktober 1943 tijdens ADO-Stormvogels. Hoewel Van Rosmalen voornamelijk speelde als linksback weerhield hem dit er niet van regelmatig zijn doelpuntje mee te pikken. Zijn eerste doelpunt voor ADO maakte hij op 7 maart 1948 tegen Feijenoord in de Rotterdamse Kuip. Een persoonlijk hoogtepunt was zijn optreden op 20 februari 1949, toen hij met drie doelpunten een belangrijk aandeel had in de thuiszege van ADO tegen Ajax (6-0). ADO speelde in die tijd haar thuiswedstrijd in het stadion van VUC aan de Schenkkade, omdat het Zuiderpark grondig werd gerestaureerd. Andere hoogtepunten waren het kampioenschap van de Eerste divisie A plus promotie naar de Eredivisie in het seizoen 1956-1957 en het debuutseizoen van ADO in de Eredivisie dat werd afgesloten met een gedeelde zesde plaats.

De laatste competitiewedstrijd voor het eerste elftal van ADO speelde Van Rosmalen op 25 januari 1959 op Houtrust tegen SHS (2-2). Zijn laatste bindende wedstrijd op het hoogste niveau was de bekerwedstrijd DHL-ADO (0-7) op 30 april 1959. De ADO’er kwam ruim dertigmaal uit voor het Haags Elftal. In 1954 speelde hij mee in een oefenwedstrijd van het Nederlands B-elftal. Na zijn loopbaan op het hoogste niveau bleef Van Rosmalen tot aan zijn 63 jaar voetballen in de lagere elftallen en de veteranen van ADO.

Als kaderlid diende Van Rosmalen ADO in diverse functies. Toen hij speler van het eerste elftal was fungeerde hij ook als jeugdleider. Na zijn loopbaan als voetballer op het hoogste niveau werd hij bestuurslid. Van 1970 tot en met 1974 was hij penningmeester van ADO, later FC Den Haag. Na zijn pensionering was hij tot 1996 met een aantal clubgenoten dagelijks op het amateur- en jeugdcomplex De Aftrap in het Zuiderpark actief met onderhoudswerkzaamheden.

Ondanks de hoge leeftijd is Van Rosmalen nog steeds aanwezig bij wedstrijden van ADO Den Haag in het Kyocera Stadion en bezoekt hij ook de ledenvergaderingen van zijn club.