Na een campagne van zo’n drie maanden mag het Kyocera Stadion zich officieel de beste evenementenlocatie van Nederland noemen! Het vaktijdschrift Meetings nomineerde het Kyocera Stadion vanwege een goede bereikbaarheid, grote parkeergelegenheid, service en haar unieke karakter.

Eind november sleepte het team van Hospitality & Events reeds de regionale titel in de wacht vanwege de koppositie in de tussentijdse ranglijst. In de decembermaand is er, mede dankzij de vele evenementen die er plaats vonden, nog massaal gestemd. Hiernaast hebben ook de supporters van ADO Den Haag een grote bijdrage geleverd aan het behalen van deze award door de campagne te delen en veelvuldig te stemmen waardoor het Kyocera Stadion andere genomineerden zoals het Haagse Louwman Museum, Het Kasteel (Sparta Rotterdam) en het Abe Lenstrastadion achter zich liet.

Het team van Hospitality & Events Kyocera Stadion is enorm trots op deze mooie prijs en ziet dit als een kers op de taart na drie succesvolle eerste jaren met veel mooie en grote evenementen.

In 2012 richtte de NV ADO Den Haag de dochteronderneming op om de organisatie van evenementen en catering in het Kyocera Stadion in eigen handen te houden en de opbrengsten naar de club te laten vloeien. Dat dit succesvol heeft uitgepakt wordt met deze vakprijs nog maar eens benadrukt.


Het team van Hospitality & Events Kyocera Stadion met de gewonnen awards.

Fotograaf: Marcel Helder