Droom jij ervan om later profvoetballer te worden...? Grijp dan nu je kans. Tijdens de Krokusvakantie komen jeugdtrainers van ADO Den Haag naar OLIVEO en naar SV WIPPOLDER om speciale clinics te verzorgen. Op dinsdag 23 en woensdag 24 februari komt ADO naar OLIVEO en op woensdag 24 en donderdag 25 februari naar SV WIPPOLDER. Voor even kun je je een échte profvoetballer voelen en ga je trainen zoals bij ADO in de jeugdopleiding. Tijdens het Kamp komen alle onderdelen van de ADO Den Haag trainingsmethode aan bod. Denk aan voetenwerk, balcontrole, passeertechnieken, passen/trappen, positiespel en partijspellen. Elke dag verbeter jij je vaardigheden onder leiding van de ADO coaches.

De ADO Den Haag Voetbaldagen zijn bedoeld voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar. Ook als je ergens anders speelt dan bij OLIVEO of SV WIPPOLDER, of misschien wel helemaal geen lid bent van een voetbalclub, kun je meedoen. Iedereen die meedoet krijgt een officieel ADO Den Haag kledingpakket van Errea t.w.v. € 59,95 bestaande uit een shirt, broekje en kousen. Je kunt voor één of voor 2 dagen inschrijven. Geef je snel op want VOL = VOL. En wie weet; misschien word jij wel ontdekt!!! Klik hier om in te schrijven.

De trainingen beginnen iedere dag om 9.30 uur (kinderen kunnen vanaf 8.45 uur worden gebracht). Om 16.00 uur is het weer afgelopen (kinderen kunnen tot 17.00 uur worden gehaald). Het is mogelijk om voor één of voor 2 dagen in te schrijven.

Kosten:                        
1 dag: € 84,-
2 dagen: € 134,-

Bij het bedrag zijn inbegrepen lunch, fruit en alle eet- en drinkmomenten gedurende de dag. Iedere deelnemer krijgt eveneens een ADO Den Haag kledingpakket van Errea en een aandenken. Het kledingpakket bestaat uit een shirt, broekje en kousen.

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN!!!!!!!!