Gedurende de afgelopen weken kon iedereen meedoen aan de ADO Den Haag 2015 quiz. De antwoorden zijn nagekeken en de winnaar van de Halve Seizoen Club Card is inmiddels bekend.

Bekijk hieronder de juiste antwoorden op de vragen!

1.Welke ADO Den Haag-speler maakte op 17 januari al na 24 seconden de 1-0 tegen SC Cambuur, waarmee hij de op dat moment snelste goal van het Eredivisie-seizoen 2014/2015 wist te scoren?

Antwoord: Mike van Duinen

2. Hui Wang is sinds 23 januari 2015 grootaandeelhouder van ADO Den Haag. Wat is de naam van zijn Chinese bedrijf?

Antwoord: United Vansen

3. Op 2 februari werd bekend dat vlak voor de transferdeadline een Oekraïner van Fiorentina op huurbasis was vastgelegd. Wat is de naam van deze speler, die in totaal elf wedstrijden in het shirt van ADO Den Haag zou spelen?

Antwoord: Oleksandr Iakovenko

4. 2015 was het jaar van het 110-jarig jubileum. Wie was op 4 februari in het jubileumduel met FC Twente (2-0) de enige basisspeler met minstens 100 duels voor onze club achter zijn naam?

5. Wie van deze spelers was door zijn 2-0 één van de twee doelpuntenmakers in het jubileumduel met FC Twente op 4 februari?

Antwoord: Roland Alberg

6. Op 4 februari debuteerde Gervane Kastaneer tegen FC Twente (2-0). Ook op 12 april won ADO Den Haag thuis met 2-0, in een duel waarin Kastaneer zijn eerste doelpunt voor onze club maakte. Welke club werd die dag verslagen?

Antwoord: FC Utrecht

7. Op 27 februari behaalde het vrouwenteam van ADO Den Haag haar grootste overwinning sinds de toetreding tot het vrouwenvoetbal in 2007. Wat was de uitslag van het duel dat onze vrouwen die dag speelden op bezoek bij PEC Zwolle?

Antwoord: 1-9

8. Mike Havenaar werd in de zomer gepresenteerd als nieuwe spits. Hoeveel Eredivisie-goals maakte Havenaar in de eerste helft van het huidige seizoen?

Antwoord: 8

9. Op 11 augustus, tijdens de eerste speelronde van het huidige Eredivisie-seizoen, maakte Martin Hansen zijn legendarische hak-doelpunt tegen PSV. Welke nationaliteit heeft onze scorende doelman?

Antwoord: Deense

10. Nog een vraag over de schitterende hakbal van Martin Hansen: Wie nam de vrije trap waaruit deze wereldgoal ontstond?

Antwoord: Kenji Gorré

11. Op 22 september draaide het bekerduel met SC Genemuiden helaas uit op een grote teleurstelling. Welke speler scoorde in de blessuretijd van de verlenging de gelijkmaker waardoor de wedstrijd uiteindelijk beslist moest worden door strafschoppen?

Antwoord: Ludcinio Marengo

12. Op 15 augustus wist ADO Den Haag een uitwedstrijd op overtuigende wijze met 1-4 te winnen. Welke club was die avond het slachtoffer?

Antwoord: FC Twente

13. Op 20 augustus werd bekend dat Tom Beugelsdijk na een afwezigheid van één seizoen, het Haagse geel en groen weer zou gaan dragen. Van welke Duitse club, waaraan hij in 2014 verkocht werd, kwam Beugelsdijk over?

Antwoord: FSV Frankfurt

14. Op 1 november behaalde ADO Den Haag een mooie zege door Feyenoord in het Kyocera Stadion met 1-0 te verslaan. Wie werd door onze fans na de wedstrijd uitgeroepen tot Man of the Match?

Antwoord: Martin Hansen

15. Wie was op 6 november in het uitduel bij Roda JC (1-1) de maker van het historische 2000e ADO Den Haag-doelpunt in de Eredivisie?

Antwoord: Mike Havenaar

16. Op 4 december werd AZ in Alkmaar met 0-1 verslagen. Helaas moest Mike Havenaar het veld geblesseerd verlaten, waardoor de veelscorende spits zijn laatste wedstrijd van 2015 gespeeld had. Wat hield de Japanner over aan het duel?

Antwoord: Twee gebroken ribben

17. Michiel Kramer maakte in het seizoen 2014-2015 zeventien Eredivisiedoelpunten. Tijdens welke van deze wedstrijden scoorde Kramer tweemaal in één wedstrijd?

Antwoord: 5 april 2015 Excelsior - ADO Den Haag

18. Een aantal spelers die in 2015 voor de club in actie kwamen, hebben de nodige interlands achter hun naam staan. Wie van deze spelers heeft GEEN interlands achter zijn naam staan?

Antwoord: Timothy Derijck (speelde geen officieel interlandduel voor het hoogste team van Belgie)

19. Welke speler kroonde zich met 7 assists in 17 duels tot assistkoning van de 1e seizoenshelft van het huidige Eredivisie-seizoen?

Antwoord: Édouard Duplan

20. Michiel Kramer was in 2015 enorm belangrijk voor ADO Den Haag met een reeks doelpunten in de laatste paar minuten van de wedstrijd. Tijdens welk van deze duels was echter niet Michiel Kramer, maar Xander Houtkoop de maker van een belangrijke late goal?

Antwoord: 1 maart 2015 FC Groningen - ADO Den Haag