Droom jij ervan om later profvoetballer te worden...? Grijp dan nu je kans in de kerstvakantie. Op maandag 21 en dinsdag 22 december komen jeugdtrainers van ADO Den Haag naar GDA om speciale clinics te verzorgen, op dinsdag 22 en woensdag 23 december is dit bij WESTLANDIA. Voor even ben je een échte profvoetballer en ga je trainen zoals bij ADO in de jeugdopleiding. Tijdens het Kamp komen alle onderdelen van de ADO Den Haag trainingsmethode aan bod. Denk aan voetenwerk, balcontrole, passeertechnieken, passen/trappen, positiespel en partijspellen. Elke dag verbeter jij je vaardigheden onder leiding van de ADO coaches. We hebben de beschikking over een sporthal dus verschillende oefen/spelvormen zullen binnen worden afgewerkt. Neem dus ook schoenen voor binnen mee!

Het ADO Den Haag Kerst Kamp is bedoeld voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar. Ook als je ergens anders speelt dan bij GDA of WESTLANDIA of misschien wel helemaal geen lid bent van een voetbalclub kun je meedoen. Iedereen die meedoet krijgt een officieel ADO Den Haag kledingpakket van Errea t.w.v. € 59,95 bestaande uit een shirt, broekje en kousen. Je kunt voor één of voor 2 dagen inschrijven. Geef je snel op want VOL = VOL. En wie weet; misschien word jij wel ontdekt! Mocht zich overigens de situatie voordoen dat er vanwege de weersomstandigheden niet kan worden getraind, dan wordt het inschrijfgeld uiteraard gerestitueerd.

Klik hier om in te schrijven voor de clinics bij Westlandia

Klik hier om in te schrijven voor de clinics bij GDA

LET OP: Mocht je geen prijs stellen op het kledingpakket dan is het ook mogelijk om in plaats daarvan te kiezen voor 20 euro korting!!

De trainingen beginnen iedere dag om 9.30 uur (kinderen kunnen vanaf 8.45 uur worden gebracht). Om 16.00 uur is het weer afgelopen (kinderen kunnen tot 17.00 uur worden gehaald). Het is mogelijk om voor één of voor 2 dagen in te schrijven.

Kosten:                        
1 dag    : €  79,-   (zonder kledingpakket €  59,-)
2 dagen: € 129,-   (zonder kledingpakket €  109,-)

Bij het bedrag zijn inbegrepen lunch, fruit en alle eet- en drinkmomenten gedurende de dag. Iedere deelnemer krijgt eveneens een ADO Den Haag kledingpakket van Errea en een aandenken. Het kledingpakket bestaat uit een shirt, broekje en kousen.