ADO Den Haag A1 heeft het uitstekende voetbal van na de winterstop doorgezet door het sterk bezette toernooi om de Esad Osmanovski memorial cup toernooi van VV Breskens de winnen. ADO Den Haag A1 begon het toernooi uitstekend door een 1-0 overwinning op Ajax.

Hierna volgden nog zeges op vv Breskens onder 23 (5-0), Vitesse/AGOVV (1-0), Lokeren (2-1) en een gelijkspel tegen Zulte Waregem (1-1). Door deze resultaten werd ADO Den Haag A1 poule winnaar en moest er in de finale gespeeld worden tegen het Zeeuwse Elftal onder 23. In een spannende finale was een doelpunt van Aschraf Artimi beslissend waardoor het team van Dennis den Turk en Patrick van Dullemen de finale met 1-0 won.

ADO Den Haag C1 speelde op het toernooi van SVVSMC en wist eveneens het toernooi te winnen. In de poule werd ADO Den Haag 1e door zeges op SVVSMC (4-0) en VVK (3-0) en een gelijkspel (0-0) tegen Helmond Sport C1. In de kruisfinale werd RBC Roosendaal C1 na een 1-1 eindstand na strafschoppen verslagen. In de finale was ADO Den Haag oppermachtig en werd er een 3-0 zege geboekt op Sparta C1. Ook hier de eerste plaats voor het team van Aart Jan van Boksel en zijn spelers.

ADO Den Haag D2 speelde op het toernooi van FC Hilversum en wist een 3e plaats te bereiken. In de strijd om het brons werd het 3-3 tegen VVV Venlo D2 en was ADO Den Haag D2 na strafschoppen sterker.

Kampioen ADO Den Haag E top speelde op het toernooi van het Belgische Lokeren om de Voskecup. In dit sterke deelnemersveld wist ADO Den Haag een 4e plaats te behalen. De strijd om het brons ging helaas met 2-0 verloren tegen GBA E top.

ADO Den Haag D1 speelde de laatste competitiewedstrijd uit tegen Ajax D1 en verloor in een aantrekkelijke wedstrijd met 7-3. ADO Den Haag D3 tenslotte slot de competitie goed af door een 1-4 zege bij Scheveningen D1.