Zondagmiddag kwamen er twee koplopers op bezoek in Den Haag. De A2 nam het op tegen FC Boshuizen en de C2 speelde tegen Ajax C2. Vooral de wedstrijd tegen Boshuizen was er een waar het er echt om ging. Hieronder de verslagen.

ADO Den Haag A2 – Boshuizen 1 1–2
Voor ADO Den Haag A2 stond een moeilijke thuiswedstrijd tegen koploper FC Boshuizen op het programma. ADO Den Haag moest winnen om nog uitzicht te houden op directe promotie waar FC Boshuizen moest winnen om nog kampioen te kunnen worden. De belangen waren vooraf dus duidelijk. Toch was er in de eerste helft weinig te beleven. Er waren wel een aantal kansen maar echt hoogstaand werd het niet. In de 30ste minuut kregen de bezoekers de eerste echte grote kans. Na een mooi een/tweetje stond de rechtsbuiten alleen voor doelman Tom Boks die knap redde. Ook ADO Den Haag kreeg nog voor rust een opgelegde kans om de score te openen. Andre Ntambue werd weggestuurd en kwam alleen voor de keeper, hij wist deze te omspelen maar schoof de bal vervolgens in het zijnet. De ruststand van 0-0 was hierdoor dus bereikt. Na rust was het al snel raak. Jaouad Essanoussi scoorde nadat Robin de Hey de bal terugbracht uit een afgeslagen vrije trap. Lang kon ADO Den Haag niet genieten van deze voorsprong want al na 4 minuten stond het gelijk. Een van richting veranderd schot was onhoudbaar voor de Haagse keeper. Nog geen twee minuten later was het alweer raak voor FC Boshuizen. Een afgeslagen bal uit een hoekschop werd bij de eerste paal strak binnengeschoten. Na dit onstuimige eerste kwartier van de tweede helft ging het spel wat op en neer. Echt grote kansen waren er niet meer voor beide ploegen. ADO Den Haag probeerde het wel maar kwam nauwelijks door de sterkte verdediging van FC Boshuizen heen. Door deze uitslag is het zeker dat FC Boshuizen promoveert en dat ADO Den Haag zich kan opmaken voor de nacompetitie.

Scheidsrechter: De heer Schipper

Gele kaarten: Kevin Schutte en Tom Boks

Opstelling: Tom Boks, Daley Windhorst, Kevin Schutte, Glenn Boon, Jaouad Essanoussi (80ste min Jop Verhagen), Zekai Akdogan, Stanley Elbers, Ricardo Samoender, Thomas Verheijdt, Robin de Hey (58ste min Steven Sanchez Angulo), Andre Ntambue

ADO Den Haag C2 – Ajax C2 3–3
ADO Den Haag C2 kreeg vandaag kampioen Ajax op bezoek. Na de verloren uitwedstrijd wilde ADO Den Haag laten zien niet onder te doen voor de Amsterdammers. ADO Den Haag begon dan ook fel aan de wedstrijd, en dat resulteerde gelijk in een aantal goede kansen. Jermaine Mezach kwam al vroeg alleen voor de keeper maar miste op een haar na de goal. Een paar minuten later was het Max van Steen die uit een zelf gecreëerde penalty voor een 1-0 voorsprong zorgde uit een strafschop. ADO Den Haag was duidelijk de bovenliggende partij en het was wederom Max van Steen die de bal in de touwen schoot en zo voor de 2-0 zorgde. Ook Ajax kreeg echter kansen en zag via enkele foutjes van de thuisploeg mogelijkheden om de stand om te buigen naar 2-1 en later ook via een penalty 2-2. ADO Den Haag bleef echter vol inzet spelen zoals het daarvoor ook deed, en met een knap doelpunt zorgde Jermaine Mezach weer voor een 3-2 voorsprong. Helaas was ADO Den Haag niet bij machte om de voorsprong vast te houden, en zo eindigde de wedstrijd alsnog in een knap 3-3 gelijkspel.