Vrijwel alle rondleidingen in het Cars Jeans Stadion worden uitgevoerd door vrijwilligers. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de groepen die deelnemen aan een rondleiding alles te weten komen over het Cars Jeans Stadion en de club, terwijl ze de diverse ruimtes in het hoofdgebouw bezoeken.

Op dit moment heeft ADO Den Haag zo'n acht vrijwillige rondleiders, veelal mensen met een groot ADO Den Haag-hart, die veel weten over de club en de geschiedenis ervan.

Het aantal rondleidingen bij ADO Den Haag varieert van 2 tot 8 per week. Het zijn meestal kleine groepen van rond de 10-15 personen, maar het komt ook voor dat we rondleidingen voor ongeveer 200 personen verzorgen tijdens zakelijke evenementen. In dat geval worden alle rondleiders ingezet. 

Om met name het grote aantal verzoeken voor kinderfeestjes (veelal op de woensdag-/vrijdagmiddag en/of zaterdagochtend) te kunnen managen zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe rondleider die past in het volgende profiel:

• Representatief; u bent het visitekaartje van ADO Den Haag
• Durft voor een groep van +/- 10-30 personen te spreken en deze te begeleiden
• Beheerst de Nederlandse taal
• Kennis van ADO Den Haag en haar historie
• Bij voorkeur leeftijd tussen 18 en 50 jaar
• Voornamelijk beschikbaar op de woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagochtend voor kinderfeestjes

Uiteraard zult u ook worden ingezet voor rondleidingen op andere dagen (op basis van beschikbaarheid).

Zoals aangegeven, gaat het om een vrijwillige functie. Iedere rondleider krijgt een keurig clubkostuum in bruikleen en toegang tot alle thuiswedstrijden van ADO Den Haag.

Interesse? Stuurt u dan a.u.b. uw motivatie en cv met een foto op naar Denice Opmeer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: