Onze eerste competitiewedstrijd heeft ons wereldnieuws gemaakt, wie had dat kunnen denken! We hoopten allemaal in die slotfase tegen PSV dat de gelijkmaker nog zou vallen, maar dat deze goal op zo’n bijzondere manier zou vallen, had niemand kunnen verwachten. Onze keeper Martin Hansen heeft zichzelf over de gehele wereld terug kunnen zien. Van Amerika en Brazilië tot Azië, overal is gekeken naar en gesproken over zijn fenomenale goal. En hier in onze eigen stad hebben we er met volle teugen van genoten.

Hijzelf was op zijn gebruikelijke wijze heel stellig: 1 dag genieten hiervan en iedereen het verhaal vertellen over die goal en dan heel snel over tot de orde van de dag want we hebben zaterdag weer een belangrijke wedstrijd. Dat tekent hem en hoe hij en zijn ploeggenoten bezig zijn met het net gestarte seizoen.

De Bring Back the Passion actie van eind vorig seizoen had ook dinsdag zijn uitwerking weer, wat een geweldige sfeer in het Kyocera Stadion.  Ook toen we achter stonden! We hopen dat jullie ons uit en thuis zo blijven steunen, het blijkt maar weer wat het teweeg kan brengen bij onze spelers.

Iedereen die dinsdag in het Kyocera Stadion is geweest heeft wat nieuwe dingen gezien; bijvoorbeeld weer een uitbreiding van het catering assortiment en natuurlijk de nieuwe video walls. Iets waar wij zelf enorm trots op zijn en we hopen uiteraard dat het uw wedstrijdbeleving nog verder compleet gaat maken.

We zien u graag in het Kyocera Stadion, volgende week alweer tegen FC Utrecht! Kom en beleef ons voetbal!

Jan Willem Wigt