Een dag na de wereldgoal van Martin Hansen is hij nog steeds onderwerp van de dag. Het hakje van onze doelman in de 95e minuut tegen PSV is de hele wereld over gegaan en ook tijdens de woensdagochtendtraining was er volop landelijke pers aanwezig voor hem.

Zijn goal is inmiddels op de Facebookpagina van FOX Sports al ruim 2,5 miljoen keer bekeken en op Twitter is 'Martin Hansen' een dag na de wedstrijd nog steeds Trending Topic.

Maar niet alleen de Nederlandse pers schonk aandacht aan de bijzondere goal.

Martin Hansen, héroe por un día. (Martin Hansen, held voor een dag), kopte de Spaanse sportkrant Marca op hun eigen site. Ook sportkranten als L' Equipe en La Gazzetta dello Sport hebben een filmpje van de goal op hun site en sociale media gezet, net als het Amerikaanse ESPN, dat zo'n 13 miljoen Facebookvolgers heeft. ESPN schreef de volgende tekst bij de video: 'The Dutch league's Martin Hansen scored a goal. As a goalie. Behind his back. What?'

Ook bekende mensen uit de sportwereld zoals Gary Lineker (4 miljoen Twitter volgers) en Gerard Pique (11 miljoen volgers) hebben de video gedeeld via hun eigen Twitteraccount.

Hansen geniet vandaag nog even na van zijn doelpunt en van de wedstrijd, maar zal zich vanaf donderdag weer volledig focussen op de komende uitwedstrijd tegen FC Twente, die op zaterdag 19.45 uur gespeeld zal worden.