Een mooi slotakkoord; het laatste duel van seizoen 2014-2015 met de kersverse kampioen PSV werd dan wel niet in winst omgezet, maar allemaal hebben we samen toch een prachtige dag gehad. Het plezier van de kinderen, de immense spandoeken, de saamhorigheid bij de minuut applaus voor iedereen die ons ontvallen is, het was allemaal bijzonder om te aanschouwen. 

Dit seizoen is alweer ten einde, een seizoen met helaas de nodige onrust rondom onze club. Vooral natuurlijk vanwege de overname en daarmee de wisseling van de grootaandeelhouder. Maar ook in dit jaar merk je aan alles, ADO Den Haag blijft ADO Den Haag. Alle mensen binnen en rondom de club zijn kritisch, vooral op hun eigen mensen. Maar kom niet aan onze club, want we gaan ervoor door het vuur. Dat hebben de fans dit jaar op een geweldige wijze getoond. Zo’n beetje wekelijks hoorde ik wel weer van de technische staf hoe zij de steun voor de spelers vanaf de tribunes hadden ervaren. En vanaf de tribune heb ik er net zo hard van genoten.

We gaan door richting het volgende seizoen. De plannen voor de toekomst worden samen met Mr Wang en zijn management verder ontwikkeld en uitgewerkt. We doen geen gekke dingen, geven niks uit wat we niet hebben. Die manier van werken heeft ons gebracht tot wat we nu zijn, een financieel gezonde club! Ook de staf en technische leiding zijn natuurlijk druk bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen, zodra er nieuws is informeren we jullie uiteraard.

De laatste weken hebben we weer mooie deals afgerond voor de club. De verlenging van het contract van hoofdsponsor Basic-Fit bijvoorbeeld en ook het behoud van de naam Kyocera op de gevel van ons stadion, immense belangrijke partners voor onze club. Zij zorgen met hun keuze om bij ons te blijven voor veel belangrijke stabiliteit. En dat bedrijven als deze aan de club verbonden willen blijven, geeft aan dat wij hen ook daadwerkelijk wat te bieden hebben en zij veel waarde zien in hun sponsorschap bij ons. We hopen dat het vele andere sponsors of nieuwe supporters inspireert.

De spelers hebben een aantal weken vrij, op kantoor draait alles door. Want we willen goed voorbereid zijn op volgend seizoen.

Graag tot eind juni, dan start de voorbereidingsperiode van trainingen en oefenduels weer. Namens de gehele club wens ik jullie een hele mooie zomer toe.

Jan Willem Wigt