Het seizoen 2014-2015 zit er alweer bijna op. Onze Seizoen Club Cardhouders zijn ook dit jaar weer erg belangrijk geweest voor ADO Den Haag en hebben enorm bijgedragen aan de sfeer in het stadion, maar ook aan de 8 thuisoverwinningen tot nu toe! Hopelijk komt daar 17 mei nog een thuisoverwinning bij tegen PSV! Volgende week ontvangen alle huidige Seizoen Club Cardhouders een brief met alle informatie met betrekking tot volgend seizoen. Graag stellen wij iedereen via de website alvast op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Voor derde seizoen op rij geen prijsverhoging!

Aankomend seizoen wordt voor onze trouwe fans voor het derde seizoen op rij geen prijsverhoging doorgevoerd. Dit is in de Eredivisie zeker niet vanzelfsprekend, maar wij zijn van mening dat de prijs op dit moment in verhouding is en vinden het niet eerlijk de fan te belasten met een inflatiecorrectie. Het volledige prijsoverzicht vindt u hier.

Huidige Seizoen Club Cardhouders worden automatisch verlengd

Voor al onze huidige Seizoen Club Cardhouders geldt dat als u uw Seizoen Club Card wilt continueren, u niets hoeft te doen. Het bedrag wordt dan op de voor u gebruikelijke manier in 1, 2 of 8 keer van uw rekening afgeschreven en u bent dan in het bezit van een Seizoen Club Card voor onbepaalde tijd. De eerste incasso zal plaatsvinden op of omstreeks 25 mei 2015.

Seizoen Club Card 2015-2016 al online aan te vragen

Voor fans die in het seizoen 2014-2015 geen Seizoen Club Card hebben is het ook al mogelijk om een Seizoen Club Card 2015-2016 online aan te vragen. Op die manier is het aanvragen van de Seizoen Club Card 2015-2016 zo geregeld! Nogmaals; Heeft u al een Seizoen Club Card 2014-2015 is het dus niet nodig om deze aan te vragen, want uw Seizoen Club Card wordt automatisch verlengd.

Klik hier om uw Seizoen Club Card 2015-2016 direct online aan te vragen

In meerdere termijnen betalen

De Seizoen Club Card kan ook aankomend seizoen weer in 1, 2 of 8 termijnen worden betaald. Het is dus ook aankomend seizoen weer mogelijk om uw Seizoen Club Card in 2 of 8 termijnen af te laten schrijven, zodat u de kosten van de Seizoen Club Card kunt spreiden en niet in één keer hoeft te betalen. Mocht u als huidige Seizoen Club Cardhouder het aantal termijnen waarin u betaalt willen veranderen dan dient u dit vóór 15 mei 2015 door te geven via www.adodenhaag.nl/termijnen.

Geeft u voor deze datum geen wijziging door, dan zal de afschrijving van de Seizoen Club Card vanaf 25 mei 2015 in hetzelfde aantal termijnen als in 2014-2015 per automatische incasso worden uitgevoerd.

Volgend seizoen in een ander vak zitten?

Uiteraard willen wij huidige Seizoen Club Cardhouders die van vak willen wisselen ook de gelegenheid bieden om dit kosteloos te kunnen doen.

1. U dient de vakwissel door te geven vóór 15 mei 2015 via www.adodenhaag.nl/vakwissel.
2. Overplaatsing is alleen mogelijk onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Opgezegd, toch verlengen?

Fans die hun Seizoen Club Card hebben opgezegd, kunnen uiteraard alsnog aangeven hun Seizoen Club Card te willen behouden. Deze aanvragen dienen vóór 15 mei binnen te zijn via www.adodenhaag.nl/verlengen.

Door voor 15 mei alsnog te verlengen voorkomt u dat u bij uw aanvraag van een nieuwe Seizoen Club Card €10,- extra betaalt.

Hoe meer Seizoen Club Cards, hoe meer korting!

De actie 'Hoe meer Seizoen Club Cards, hoe meer korting' wordt dit jaar herhaald! Helaas hebben we vorig jaar de grens van 5500 fans niet kunnen bereiken, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat we dat dit jaar met de steun van alle fans wel kunnen halen! Alle fans van ADO Den Haag kunnen er dus zelf weer voor zorgen dat de Seizoen Club Card 2015-2016 goedkoper wordt! Het werkt heel simpel; Hoe meer Seizoen Club Cards er in totaal worden verkocht, hoe meer korting iedereen zal krijgen!

Ga naar www.adodenhaag.nl/scc-korting voor alle informatie.

NIEUW! Familiepakket voor het gehele gezin

Dit jaar introduceert ADO Den Haag iets nieuws. Een familiepakket voor het gezin! Er zijn twee mogelijkheden. Een pakket voor 1 volwassene en 2 kinderen t/m 14 jaar of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 14 jaar. De pakketten gelden allen voor de Lex Schoenmaker Familietribune. U betaalt evenveel als normaal, maar bij dit pakket krijgt u vele extra voordelen:

1. De 3 of 4 Seizoen Club Cards staan geregistreerd op naam van de volwassene en zijn overdraagbaar. Mocht u dus een keer niet kunnen dan kunt u een ander gezin blij maken met 3 of 4 kaarten.

2. U hoeft voor deze Seizoen Club Cards niet langs te komen bij het stadion voor een foto, aangezien er geen foto nodig is bij dit Familiepakket.

3. Bij elke wedstrijd krijgt de volwassene een gratis kop koffie of thee en krijgen de kinderen een glas kinderlimonade.

4. U krijgt aan het begin van het seizoen afhankelijk van het pakket 3 of 4 gratis shawls voor het hele gezin.

5. Het Familiepakket is voor kinderen t/m 14 jaar i.p.v. t/m 12 jaar.

Wilt u overstappen naar een Familiepakket? Geef dit dan vóór 15 mei 2015 aan via www.adodenhaag.nl/familiepakket.