Sinds ik begin maart j.l. in mijn tijdelijke functie als dagelijks bestuurder van onze mooie club gestart ben, heb ik met velen van jullie gesproken. Duidelijk is dat er veel werk verricht moet worden maar ook verricht wordt, hier op kantoor, op het veld maar bijvoorbeeld ook bij de mensen van Fansupport of de nieuwe Supportersvereniging. Ik kijk met bewondering naar de inzet van iedereen en geniet daar dagelijks van.

Ik probeer voor iedereen bereikbaar te zijn. Mochten iemand met vragen of andere zaken zitten, aarzel dan niet mij te benaderen.

De contacten met Mr. Wang en zijn management verlopen prima. Het is prettig en professioneel met hen communiceren en het enthousiasme is groot. Er staan mooie dingen te gebeuren.

Er wordt zoals altijd veel geschreven en gesproken over onze club, maar maak te allen tijde gebruik van deze stelregel:  Iets is pas een feit als het door ons, door de club, officieel wordt bevestigd.

In maart j.l. bij mijn tijdelijke aantreden zeiden we het al, ADO Den Haag heeft de weg omhoog te pakken en blijft deze volgen en er komt niks stil te liggen. De contractverlengingen, aangeboden nieuwe contracten en de beëindigingen van een aantal aflopende contracten voor de deadline van 1 april, waren een prima voorbeeld.

Afgelopen week hebben we met de plaatsing van ons eigen Ooievaarsnest voor de deur van het hoofdgebouw van ons Kyocera Stadion een mooi hoogtepuntje gehad. En de storm kon dit nest ook niet klein krijgen, dus ons Ooievaarsnest is klaar om in het broedseizoen bewoond te gaan worden!

Komend weekend vieren we Pasen, hopelijk met onder meer een mooi sportief succes bij SBV Excelsior.

Namens de hele club wens ik jullie fijne Paasdagen!

Jan Willem Wigt