De Raad van Commissarissen, geleid door haar voorzitter Mr. Wang Hui, heeft Jan Willem Wigt als lid van de Raad van Commissarissen gevraagd om voorlopig alle relevante uitvoerende taken bij ADO Den Haag op zich te nemen. Jan Willem Wigt is als lid van de Raad van Commissarissen bekend met de structuur en organisatie van de club. Jan Willem Wigt is sinds 2011 lid van de Raad van Commissarissen en was voorheen tevens voorzitter van de HFC ADO Den Haag. Met Jan Willem Wigt is de leemte die ontstaan is door het vertrek van Maarten Fontein gevuld.

Jan Willem Wigt: `Het is nu noodzakelijk om de continuïteit te garanderen en door middel van een goede managementstructuur een succesvol klimaat voor ADO Den Haag veilig te stellen. Ik reken erop dat op korte termijn een nieuwe directeur benoemd zal worden en ik maak graag gebruik van de kennis en ervaring van mensen die betrokken zijn bij de organisatie.`

Mr Wang Hui, voorzitter van de Raad van Commissarissen laat weten dat de zoektocht naar een algemeen directeur prioriteit en volle aandacht heeft.