Drie wedstrijden stonden er zondagmiddag voor de ADO Den Haag jeugdopleiding op het programma. Helaas werden, na de goede dag van zaterdag, alle drie de duels verloren.

VELO 1 – ADO Den Haag A2 4-2
Een lastige uitwedstrijd stond er vandaag op het programma voor de ploeg van trainer Marcel Koning. Dit vooral omdat de thuiswedstrijd tegen Velo dit seizoen al verloren ging. Velo begon goed en na een kwartier lag de bal dan ook op de stip tegenover keeper Dave Schilperoort. Gelukkig voor ADO Den Haag wist de doelman de bal te stoppen en zo keek men niet snel tegen een achterstand aan. Het spel ging in de eerste helft flink op en neer maar de ruststand leek 0-0 te gaan worden.

Niets was minder waar toen ADO Den Haag een vrije trap kreeg, genomen door Robin de Hey en ingekopt door Glenn Boon. En zo ging ADO Den Haag dus rusten met een 0-1 voorsprong. Na rust had ADO Den Haag de wind tegen en hier maakte Velo dan ook dankbaar gebruik van. Velo probeerde het met veel lange ballen en dit bleek dan ook snel te werken. De gelijkmaker en de 2-1 lagen dan ook al snel in het netje. ADO Den Haag leek even van slag maar wist toch de 2-2 op het scorebord te brengen. Uit het niets scoorde Steven Sanchez Angulo een schitterende goal.

Helaas kon ADO Den Haag deze stand niet lang vasthouden want Velo scoorde al snel de 3-2. Nadat Velo ook nog eens de 4-2 had gemaakt was het verzet van ADO Den Haag gebroken en veloor het van deze lastige tegenstander.

Opstelling ADO Den Haag: Dave Schilperoort, Diego Liefden, Kevin Schutte, Glenn Boon, Justin Lopes, Zekai Akdogan (wis:Steven Sanchez Angulo), Robin de Hey (wis: Jop Verhagen), Ricardo Samoender, Jaouad Essanoussi, Thomas Verheijdt (wis: Ruperto Dorothea) Andre Ntambue

Ajax C1 - ADO Den Haag C1 4-0 (oefenwedstrijd)
AZ C2 - ADO Den Haag C2 2-1