Na het gelijkspel tegen sc Heerenveen is de winterstop weer aangebroken. Dit betekent voor onze Seizoen Club Cardhouders even geen thuiswedstrijden van ADO Den Haag. Echter is in deze periode je Seizoen Club Card alsnog wat waard. Onze Seizoen Club Cardhouders mogen op 9 januari namelijk GRATIS naar de spannende ijshockey wedstrijd van Hijs Hokij. Er zijn voor de wedstrijd tegen de Hotwings Panters uit Zoetermeer 250 kaarten ter beschikking gesteld. Bestel de kaarten wel snel, want op=op.

IJshockey vereniging Hijs Hokij speelt op vrijdag 9 januari de spannende topper en streekderby tegen de Hotwings Panters uit Zoetermeer. Inzet is de 1e plaats. Eerder dit seizoen werd er in Zoetermeer nipt verloren na verlenging. Beide teams draaien een uitstekend seizoen tot nu toe en zijn de grote favoriet voor de titel.

De 1e divisie is dit jaar een zeer aantrekkelijke Ijshockeycompetitie en bestaat uit 10 teams. Net als vorig jaar zijn veel teams aan elkaar gewaagd wat weer een garantie is voor spannende wedstrijden. Het team van Hijs Hokij heeft een ruime selectie met in hoofdzaak lokale spelers en is een mix van ervaren spelers met jonge talenten. Er zitten maar liefst 11 spelers van 20 jaar of jonger in de selectie. De trotse ooievaar staat weer!

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van hun Seizoen Club Cardnummer van ADO Den Haag. Per Seizoen Club Card kunnen er maximaal 2 kaarten worden besteld. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en worden bevestigd per e-mail.

De gelukkigen kunnen hun kaarten op 9 januari vanaf 18.00 uur ophalen bij de Uithof (informatiebalie bij de ijshockey ingang) op vertoon hun Seizoen Club Card.