Ben je ook benieuwd naar de kleedkamerhumor van de Eredivisie? Kijk dan aankomende vrijdag (29 januari) naar De Ballen en zie hoe ADO Den Haagspeler Richard Knopper allerlei grappige streken uithaalt met zijn teamgenoot Wesley Verhoek. Deze sterspelers van ADO Den Haag vertellen zelf ook welke grapjes zij bij hun teamgenoten uithalen. 

Daarnaast zie je hoe VVV-topper Sandro Calabro de klunzige voetbaldokter de les leest en naast een een scorende spits ook een goede onderwijzer blijkt te zijn. Ook PSV-er Carlos Salcido heeft een aantal leerzame weetjes voor de kijker in petto!


Interviewer Dicky met presentator Patrick, Richard en Wesley in de kleedkamer van ADO Den Haag.

En zoals elke week komt Fresia in actie voor het goede doel in Zuid-Afrika-actie: KNVB World Coaches. Deze week gaat ze met een een aantal enthousiaste kids naar het spectaculaire Voetbalmuseum om daar klusjes te doen om geld te verdienen voor het opleiden van jeugdtrainers in Zuid-Afrika. De kinderen zullen hiervoor beloond worden door de directeur van het Voetbalmuseum.

Het belooft dus weer een hele leuk, maar ook interessante aflevering te worden!

Kijk daarom vrijdag naar De Ballen om 19.15 uur op Nickelodeon! Zaterdag om omstreeks 18.00 uur en de hele week op Eredivisie Live, elke dag om 08.15 uur, wordt de uitzending herhaald.