De selectie van ADO Den Haag zet zich met regelmaat in voor het goede doel. Dit keer was het de beurt aan het initiatief  “Scoren voor Gezondheid”. Met dit project zetten voetballers zich in om kinderen aan te zetten gezonder te gaan leven. Door een aantal spelers van ADO Den Haag werd er een drietal Haagse scholen bezocht.

Boy Waterman en Joel Tillema bezochten de Gerth van Wijkschool. De Prins Willem Alexander school kreeg bezoek van ADO Den Haag talenten Roderick Gielisse, Serhat Koksal en Giorgio Achterberg. De derde school die op het programma stond was de Willem Drees School. Charlton Vicento en Danny van der Ree brachten een bezoek aan deze school.
Bij binnenkomst werden de spelers toegejuicht door een grote groep enthousiaste kinderen uit de jongste groepen. Nadat er enkele vragen gesteld waren over hoe de spelers omgaan met hun eigen gezondheid, was het tijd om een bezoek te brengen aan de groepen 5, 6, 7 en 8. Tijdens dit bezoek tekenden de spelers met elke leerling een gezondheidscontract waarin de leerling belooft om gezonder te gaan leven en werden er voor ieder die wilde handtekeningen uitgedeeld.Om hun goede wil te tonen, werd er door de leerlingen een gezonde lunch gegeten met bruine boterhammen met kaas, twee stuks fruit en een glaasje melk.

Nadat Charlton Vicento en Danny van der Ree alle klassen waren afgegaan, was er nog tijd over om samen met de leerlingen een balletje te trappen op het Cruyff Court, gelegen achter de Willem Drees School.