Donderdagmorgen om 04.30 uur was het Patrick van der Ende van de veiligheidsafdeling van ADO Den Haag die het stadion opende voor de selectie. Zij kwamen bijeen om per bus naar het vliegveld van Eindhoven te gaan. Bestemming: het Turkse Belek.

De reis verliep extreem soepel, waardoor de groep ruim op tijd in Eindhoven was, want er was rekening gehouden met slechte weersomstandigheden onderweg. Alle tijd dus om de kisten en koffers in te checken. Na drieënhalf uur vliegen arriveerde de selectie van ADO Den Haag met begeleidingsstaf in Antalya, vanuit daar gingen de heren per bus naar het Atlantis Hotel in Belek. Nieuwkomer Kees Luijckx en stagespeler Andre Oper kregen respectievelijk Levi Schwiebbe en Yuri Cornelisse als kamergenoot toegwezen.Het zwembad van het hotel. Of de spelers tijd zullen hebben ervan te genieten is de vraag, maar het uitzicht is in ieder geval prettig.

Het was wat regenachtig bij aankomst, maar de temperatuur was meteen een stuk aangenamer dan in Nederland. En na een broodje en de spullen uitpakken op de kamer bleken ook de velden van topkwaliteit. Acht prachtige velden bevinden zich op een kwartiertje van het hotel en Veld D is tot maandag in Haagse handen.

Donderdagavond werd tussen zes en acht de reis uit de benen gelopen en er werd stevig getraind. Het welverdiende diner `s avonds was keurig verzorgd. Al vroeg zocht iedereen de kamer op, want de reisdag was zoals altijd vermoeiend.

Vrijdagmorgen werd er meteen weer getraind, de tijd die er is op deze perfecte velden wordt optimaal benut met twee trainingen per dag. Wesley Verhoek verliet het trainingsveld met wat pijn, hij werd direct behandeld door fysiotherapeut Edwin Coret.

Zondag speelt ADO Den Haag op ditzelfde complex om 16.00 uur een oefenwedstrijd tegen het Duitse Wuppertaler SV.