Woensdagmorgen werd als eerste bekeken hoe de spelers de zware trainingen van de dinsdag hadden doorstaan. Danny Bakker voelde zich goed na zijn eerste oefeningen met een bal, Mathias Gehrt had wat last van zijn lies, zij gingen met fysiotherapeut Edwin Coret naar de plaatselijke gym.

Roland Alberg en Aaron Meijers trainden nog apart bij Nol Hornix, maar deden het begin van de training al mee met de groep. Dat begin was een grote kring met een binnenste en buitenste groep. De buitenste jongens gooide steeds de bal op, de binnenste spelers liepen rond en kopten overal ballen terug. De binnenste ring kreeg echter steeds meer opdrachten, hoog springen en koprollen op commando bijvoorbeeld.

Een potje handbal in de zestien meter leidt altijd tot hilariteit. Twee ploegen tegen elkaar die alleen maar de bal vooruit, aanvallend, mogen gooien en beiden alleen koppend mogen scoren. Een tactisch nog best lastig spelletje, leuk om naar te kijken en aan het geluid van de spelers te horen ook leuk om te doen.

Na de zware trainingen van maandag en dinsdag was het nu tijd voor afwerkvormen. In twee groepen kwamen de passes vanaf de middellijn, eerst naar de zijkant met een voorzet die daaruit voort kwam. Dan weer door het midden om tot een schot te komen vanaf rand zestien. Bij de linkerploeg klonk op een gegeven moment applaus na applaus voor steeds weer een mooie goal.

De afsluiting was in drietallen zo snel mogelijk drie keer scoren vanuit de startsituatie met twee mensen op de middellijn en eentje op links of rechts, dat mochten de spelers zelf kiezen. De lange pass naar de zijkant moest in het ene aangegeven vierkant aangegeven worden en mocht in het tweede vierkant richting achterlijn nog maar één keer worden aangeraakt voor de voorzet. De twee ingekomen spelers van het trio moesten de keeper proberen te verschalken.

Er vielen prachtige goals, die van Ricky van Haaren die hij met links in één keer op zijn slof nam was waarschijnlijk wel de mooiste. Woensdagmiddag kregen de spelers vrij om te herstellen van de trainingen tot nu toe. Voor meer foto`s kijkt u op www.facebook.com/ADODenHaag.