Rene Bogaart, inmiddels niet alleen bekend als ondernemer maar wereldberoemd in Den Haag met de serie Goude Gasten over het immense project van `t Goude Hooft op TV West, heeft onlangs met zijn bedrijf BIG Horeca zijn contract verlengd voor de businessunit in het Kyocera stadion. Samen met Piet Jansen en Peter Berg, en vlakbij hem zijn cameraploeg, ging hij op de foto op het veld van het stadion.

BIG Horeca exploitatie sloeg, als een van de eerste horecaondernemeningen in Nederland, een brug tussen eten drinken & beleven. Alle eigen ondernemingen zijn thematisch aangekleed en stuk voor stuk bijzonder te noemen. Van lunchroom tot evenementenlocatie! De locaties zijn gevestigd in Leidschendam, Zoetermeer en Rijswijk.
Bij onze locaties: Restaurant Gina, Restaurant Volle Maan, Bij Oma.nl, Grand Cafe Carpe Diem en Brasserie Napoleon kunt u genieten van een lekker kopje koffie, een uitgebreid ontbijtje, lichte lunch of een heerlijk diner: alles is mogelijk! Gaan er kinderen mee, dan is het kindvriendelijke familierestaurant Kapitein Haak erg geschikt. De kinderen kunnen er spelen in de schatkamer van de Kapitein, terwijl de ouders genieten van een heerlijk diner. Onze ijsbaan Ice Paradise biedt in het winterseizoen voor de kleine en grotere schaatsliefhebbers urenlang schaatsplezier op een sfeervolle locatie. Kortom: BIG Horeca staat garant voor eten, drinken & beleven! DOEL Alle locaties van BIG Horeca zijn uniek door hun eigentijdse inrichting en concept, uitgedacht door de eigenaar van de onderneming zelf, waarbij beleving en genieten van de goede dingen des levens het belangrijkste ijkpunt is. Het doel van BIG Horeca is dan ook de exploitatie van horecabedrijven met een unieke beleving, een gunstige prijs/ kwaliteitverhouding en de wil om de gast elke keer weer te verwennen. Een brug tussen eten, drinken en beleven… Meer informatie vindt u op: www.bighoreca.nl