ADO Den Haag organiseert op zaterdag 3 augustus de jaarlijkse Familiedag, en er is iets heel leuks voor kinderen! Er komt namelijk een kinderpersconferentie speciaal voor jullie. Ben jij tussen de 6 en 13 jaar oud? Stuur dan jouw vraag in en misschien wordt jij wel uitgenodigd om deze vraag te stellen aan een speler of speelster op de kidspersconferentie.

Altijd al willen weten wat het lievelingseten van Jort van der Sande is? Of wat de favoriete vakantiebestemming van Lobke Loonen is? Dit is jouw kans om alles te vragen wat je altijd al wilde weten! De kinderpersconferentie begint om 15:00 uur in de centrale hal van het hoofdgebouw. Er zullen verschillende spelers en speelsters van ADO Den Haag zijn om al jullie vragen te beantwoorden.

Stel jouw vraag!
Heb je een leuke, bijzondere of originele vraag? Stuur die dan snel in via het formulier hieronder. Misschien mag jij jouw vraag wel stellen aan je favoriete speler of speelster! Omdat er niet zoveel tijd is, kunnen helaas niet alle vragen gesteld worden, maar wie weet wordt jouw vraag wel uitgekozen!

Klik hier om naar het formulier te gaan.