ADO Den Haag heeft het trainingskamp in Zeeland afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen Deinze. Na afloop van de wedstrijd sprak ADO TV met een tevreden hoofdtrainer. "Ik ben tevreden over de hele periode dat we hier waren en uiteindelijk ook de periode dat wij in Den Haag hebben gespeeld. De jongens hebben ongelofelijk hard gewerkt."

Dat er de afgelopen twee oefenduels bijna niets is weggeven achterin stemt de coach tevreden, "Ik denk dat we tegen het Westlands elftal meer hebben weggegeven dan in de afgelopen vier wedstrijden, beginnend met Sparta, Patro Eisden, Zulte Waregem en Deinze. Het team stond heel gedisciplineerd te spelen. Vechten voor elkaar en voor elke meter." Waar tegen Patro Eisden nog twee tegendoelpunten vielen uit een standardsituatie, ging dat tegen Deinze erg goed. "We hebben gezegd tegen de assistent en keeperstrainer, als er vandaag weer doelpunt valt bij een corner, moeten ze de taxi nemen, want met de bus zouden ze niet mee terug kunnen." grapt de trainer.

Er is hard gewerkt tijdens dit trainingskamp, maar er was donderdagavond ook tijd voor ontspanning. "Ja we hebben heel veel lachen. Ik ging ook meedoen met het waterpistoolgevecht maar ik ben in een 'ambush' gelopen en toen hebben ze mij gepakt. Dus in die zin heb ik ook een team gezien, anders ben je ook niet in staat om zo te presteren en die overload, die ze op hun lijf hebben gekregen, elke dag vol te houden."

Met nog twee weken voor de start van de competitie zijn er nog versterkingen te verwachten in Den Haag, "We kijken naar alle posities, behalve doelverdediger. Op alle andere linies moeten we dit team versterken. We moeten de huidige spelers een kwaliteitsinjectie aanbieden zodat zij ook nog beter kunnen presteren en dat hun kwaliteiten nog beter boven water komen. We zijn daar druk mee bezig."

Bekijk het interview van ADO TV