Op zaterdag 3 augustus, een week voor de eerste competitiewedstrijd, staat de Familiedag op het programma. De voorbereidingen voor dit familiefeest zijn al in volle gang en zullen we er alles aan doen om er een onvergetelijke dag voor jong en oud van te maken. De familiedag begint om 12:00 uur, wel kun je vanaf 11:00 uur wel al in het stadion terecht om een trainingsessie vanaf de tribunes te bewonderen. Hieronder lees je wat er gedurende de familiedag allemaal te doen is. Hopelijk tot dan! 

Het programma

11:00 uur: Open training, te bekijken vanaf de Aad Mansveldtribune
12:00 uur: Start ADO Den Haag Familiedag
13:00 uur: Spelerspresentaties op het podium
14:00 uur: Selfiesessies met jouw favoriete speler of speelsters
15:00 uur: Kids persconferentie, in de centrale hal van het hoofdgebouw
16:00 uur: Einde ADO Den Haag familiedag

De activiteiten

Verder zullen er onder de Aad Mansveldtribune voetbalclinics georganiseerd worden waar kinderen zich vrij bij kunnen aansluiten. Neem dus sportieve (ADO Den Haag-)kleding mee! Uiteraard zal natuurlijk alle nieuwe merchandise in het stadion te koop zijn! Je kunt de merchandise bekijken en kopen in de Brasserie en dus niet in de Fanstore! Niet alleen de wedstrijdkleding is er te koop, maar ook de nieuwe trainingslijn vind je er zaterdag.

Uiteraard hebben we gedurende de dag verschillende springkussens waar de jongsten zich kunnen uitleven, maar zijn er ook veel mogelijkheden om een hapje en een drankje te doen op het Foodplein, dat gevestigd is op het Heldenplein. Dit is tevens de plek waar een podium staat met live muziek en waar Storky zal rondlopen om met wie dat wil op de foto te gaan! Hieronder staat in een handige plattegrond aangegeven wat waar te doen is.  

plattegrond

We kijken er ontzettend naar uit om op zaterdag 3 augustus iedereen te verwelkomen in en rond het Bingoal Stadion. Laten we er een samen een mooie Familiedag van maken met elkaar!