De oude stadionverlichting van het Bingoal Stadion is de afgelopen periode vervangen door ledverlichting. Een keuze die op zowel financieel als in duurzaam opzicht vele voordelen biedt. Alle vervangen stadionlampen worden nu geveild via een online veiling*. Een duurzame zet waarbij supporters en andere (voetbal)liefhebbers de kans krijgen om een uniek clubitem te bemachtigen.

Deze speciale veiling biedt supporters de kans om een uniek item in handen te krijgen. Sinds de opening in 2007 verlichtten de oude stadionlampen het Haagse strijdtoneel gedurende gedenkwaardige voetbalavonden. Nu zullen de oude lampen een nieuwe bestemming krijgen, mogelijk bij jou thuis!  

Vanaf 4 maart om 13.00 uur start de veiling die loopt via het platform MatchWornShirt, een partner die eerder al verschillende shirtveilingen van de club faciliteerde. Tot zondag 10 maart 17.00 uur heb je de kans om te bieden op de lampen. In totaal zullen er 25 lampen geveild worden. Dit is jouw kans om iets unieks in huis te halen! De veiling van de stadionlampen start vanaf 89,- per stuk. Alle lampen worden voorzien van een echtheidscertificaat en zijn van donderdag 14 maart t/m vrijdag 22 maart af te halen bij het stadion of in de Fanstore.

*Let op. De 25 stadionlampen zijn uniek en genummerd. De lamp wordt aangeboden zoals in het veilingplatform van MatchWornShirt is afgebeeld.