Op maandag 15 januari is voor ADO Den Haag het nieuwe jaar ingeluid met de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. In een zeer goed gevulde Ernst Happel Lounge verzamelden zich sponsoren, aandeelhouders, stafleden, medewerkers, media- en andere relaties van de club om samen het nieuwe jaar af te trappen. Algemeen directeur Natascha van Grinsven-Admiraal blikte uitgebreid terug op 2023 en keek ook met veel vertrouwen en mooie plannen vooruit op 2024. Later op de avond kregen technisch directeur Joris Mathijsen en hoofdtrainer Darije Kalezic het woord om (sportief) terug te blikken op de eerste seizoenshelft en stonden zij daarnaast stil bij de huidige transferwindow. De avond werd muzikaal omrand en daarnaast zorgde The Gyros Club dat de smaakpapillen werden verwend.

Een hoopvolle speech
De nieuwjaarsreceptie werd ingeluid met een nieuwjaarsspeech van Natascha van Grinsven-Admiraal, de algemeen directeur van ADO Den Haag. Om het zo gekoesterde overzicht en de structuur te behouden gaf ze bij het begin aan dat haar speech bestond uit drie delen. In het eerste deel blikte zij uitgebreid terug op 2023, ondanks het feit dat de directeur in de eerste helft van het jaar nog bij een andere club werkzaam was. Desondanks werden de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar haarfijn benoemd en daarbij kwamen alle geledingen van de club eveneens aan bod. Eén van de kernpunten die hierbij werd genoemd is de rust die binnen ADO Den Haag is wedergekeerd na een aantal veelbewogen jaren. In deel twee blikte Van Grinsven-Admiraal vooruit op het huidige jaar. Naast de sportieve doelstellingen, waarbij de mannen vol inzetten op promotie en de vrouwen op de beker, werden ook de laatste ontwikkelingen meegenomen. Bijvoorbeeld het realiseren van de led-stadionverlichting, wat niet alleen goed is voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. De speech werd afgesloten met voorstellen van het bestuur van de nieuwe vereniging, bestaande uit: voorzitter Wim van Laar, vice-voorzitter Arjan Verburg, secretaris Dennis Lageweg, penningmeester Mark Schenkels en algemeen bestuurslid Leon van der Velde. Het laatste deel was de symbolische toast, die op een hoopvol jaar werd uitgebracht.

img 9119

Entertainment en transfernieuws?
Na de speech was het tijd voor wat muzikaal entertainment door een dj en saxofonist en werden er door The Gyros Club allerlei lekkere hapjes geserveerd. Een uur later verschenen technisch directeur Joris Mathijsen en Darije Kalezic op het podium en werden zij door Wietze Smid geïnterviewd om terug te blikken op de eerste seizoenshelft. Daarnaast kwam ook de huidige transferperiode voorbij. Mathijsen lichtte een tipje van de sluier op door te verklappen dat er nog wordt gezocht naar twee nieuwe spelers om ADO Den Haag deze transferwindow mee te versterken. Iedereen luisterde uiteraard aandachtig naar de heren, want de eerste seizoenshelft geeft hoop op het komende half jaar. Na het interview werd er nog lang nagepraat onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Een veelbelovend begin van het nieuwe jaar!

img 9132