ADO Den Haag, onze club, onze trots. Een club met een prachtige historie en tegelijkertijd een kansrijke toekomst. Om succes na te kunnen jagen is het van belang om helder en duidelijk te definiëren waar we als club naartoe willen. Niet alleen met onze eerste elftallen, maar met alle facetten binnen onze organisatie. Daarom willen we iedereen de mogelijkheid geven zijn of haar mening te kunnen delen over wat ADO Den Haag écht is. 

ADO Den Haag beschikt over vele verschillende belanghebbenden en stakeholders, waarvan wij het belangrijk vinden om ieders mening te horen. Naast verschillende een-op-eengesprekken en (te organiseren) bijeenkomsten willen wij via een online omgeving iedereen, die ADO Den Haag een warm hart toedraagt, de mogelijkheid geven om een actieve bijdrage te leveren aan de voor ADO Den Haag belangrijke thema’s/stellingen en afwegingen.

In het betaald voetbal is het vaak de waan van de dag die regeert. ADO Den Haag is daarin geen uitzondering geweest en heeft de afgelopen jaren vele wisselingen gehad binnen de hoogste organen van de club. Dit is echter het moment om gezamenlijk te zorgen voor een (nieuw) strategisch langetermijnplan, waarmee we de club sportief, financieel en maatschappelijk naar een hoger niveau kunnen brengen. Want, in de meest diverse stad van Nederland, is voetbal en, ADO Den Haag in het specifiek, de verbindende kracht!

Natuurlijk is er binnen dit algehele strategische plan aandacht voor de wijze waarop wij voetbal willen spelen en de doelstellingen die wij sportief willen najagen. Tegelijkertijd zal de nadruk bij deze belangrijke thema’s/stellingen en afwegingen vooral liggen op hoe we het voetbal in Den Haag en omstreken beleven, welke rol ADO Den Haag sociaal-maatschappelijk moet vervullen en hoe we met elkaar (commercieel) verder kunnen ontwikkelen.

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de richting en toekomst van ADO Den Haag? Schrijf je dan nu in en ontvang de komende periode diverse stellingen waarin jij de mogelijkheid krijgt om jouw mening te geven.