Met een nieuwe directie, het groen in ons logo, de ooievaar op onze borst en de stad achter de duinen gaan wij als club veranderen. De integratie van Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij binnen ADO Den Haag NV én de recente duurzame initiatieven laat zien dat wij als club, net als onze regio, voorop willen lopen. Binnenkort zullen wij dan ook #ADOgroen gaan lanceren. Het lanceringsevenement is op 27 oktober rond de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo en het zal een bijzondere avond worden! Wethouders Hilbert Bredemeijer (Onderwijs, Werk, Jeugd en Sport) en Arjen Kapteijns (Duurzaamheid, Energietransitie, Klimaatadaptatie en Buitenruimte) zullen hierbij aanwezig zijn. 

Uniek netwerk in regio Haaglanden
Wij zijn verheugd u uit te nodigen voor een exclusieve kans om aanwezig te zijn bij de lancering van #ADOgroen, een uniek initiatief op het gebied van Duurzaamheid en Gezondheid. ADO Den Haag betrekt u graag bij onze inzet voor een groenere toekomst, waarbij we samenwerken aan positieve verandering en ontwikkeling in onze gemeenschap. Daarnaast organiseren we vijf jaarlijkse kennissessies op de thema’s sociaal-maatschappelijk (SROI), vitaliteit en duurzaamheid: een uniek netwerk in de regio Haaglanden.

Aanmeldingsprocedure gestart 
De aanmeldingsprocedure is nu gestart. Om bij het event aanwezig te zijn kun je je aanmelden via de link in de button onderaan de pagina. De MVO-afdeling zal z.s.m. contact met u opnemen na aanmelding.

Datum: Vrijdag 27 oktober (18:00 – 22:00)
Locatie: Bingoal Stadion, ADO Den Haag
Speciale gasten: Wethouder Sport Hilbert Bredemeijer en Wethouder Duurzaamheid Arjen Kapteijns

event linkedin