ADO Den Haag is nu vier duels op rij ongeslagen. Na de overwinningen tegen FC Den Bosch, Jong AZ en FC Groningen speelde de Haagse formatie afgelopen maandag gelijk tegen FC Eindhoven (1-1). Een mooie reeks die de ploeg van trainer Darije Kalezic heel graag wil voortzetten. Op dit moment bezetten de Hagenaars de vierde positie op de ranglijst en dus zal een driepunter zeer welkom zijn om voor de bovenste posities mee te blijven strijden. De tegenstander van vrijdag is Telstar dat een minder goede start van het seizoen kende en op dit moment nog zonder punten onderaan staat. Het zal de ploeg van trainer Mike Snoei alleen maar motiveren om de eerste punt(en) te pakken en dus wordt het een duel met twee teams die er vol voor willen gaan. In deze Alles Over vind je alle informatie over je wedstrijdbezoek en lees je interessante feiten en weetjes. Veel leesplezier!

Feiten en weetjes

  • Goede reeks in eigen huis: ADO Den Haag won de laatste vijf thuisduels met Telstar in alle competities, de laatste keer dat Telstar minstens een punt pakte tegen ADO in Den Haag was in 2001 (1-1).
  • Specialist in standaardsituaties: ADO maakte dit KKD-seizoen 62,5 procent van de doelpunten uit standaardsituaties (5/8), het hoogste percentage in de competitie.
  • Met scherp schieten of niet?: Qua doelpogingen staat Telstar dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen in het linkerrijtje (10e); de Witte Leeuwen losten meer schoten (74) dan ADO (69), maar maakten de helft van het aantal doelpunten (4) van de Hagenaars (8).
  • Van Mieghem's favoriete tegenstander: ADO-speler Daryl van Mieghem was direct betrokken bij zes doelpunten in zijn laatste drie KKD-wedstrijden tegen zijn oude club Telstar (1 goal, 5 assists).
  • Meeste overtredingen: Telstar maakte dit KKD-seizoen zeventien overtredingen meer dan ieder ander team (95), de Telstar-speler die het vaakst werd teruggefloten is Jorginho Soares (12 overtredingen, 3e in de competitie).

Werkzaamheden in het stadion; vakken D/E alternatieve zitplaatsen

Let op: er worden op dit moment werkzaamheden uitgevoerd aan de beplating ter hoogte van vakken C, D en E. Hierdoor zijn deze vakken slechts nog deels overdekt. De vakken A en C zijn om die reden nu als uitverkocht weergegeven. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat iedereen op een overdekte zitplaats kan plaatsnemen. Biedt vak C daarvoor vrijdag onverhoopt onvoldoende ruimte dan kunt u ook plaatsnemen op vak A. Voor de vakken D en E geldt dat het mogelijk is om door te schuiven naar andere vakken op de Aad Mansveldtribune. Toegangskaarten blijven dus gewoon geldig voor toegang tot de wedstrijd. Onze excuses voor eventueel ongemak en alvast bedankt voor je begrip.

FANSTORE VANAF 14:00 UUR GEOPEND; uitshirt terug in de shop!

Goed nieuws! Het uitshirt is weer op voorraad en is vanaf nu ook weer te koop in de fysieke Fanstore. Vanaf 14:00 uur is de Fanstore geopend en is het dus weer mogelijk het uitshirt of andere merchandise aan te schaffen. Zo kun je ruim voor de wedstrijd jezelf in de kleuren van de club te steken!  Mocht je onze collectie online willen bekijken of bestellen, bekijk dan onze webshop!

ADO Den Haag account vereist voor aanschaf kaarten
Iedereen met een ADO Den Haag-account heeft de mogelijkheid om online twee kaarten te bestellen. Kaarten zijn niet te koop aan de stadionkassa. Nog geen ADO Den Haag-Account? De stappen eenmalig doorlopen doe je via adodenhaag.nl/registratie. Let op! Doorloop alle stappen waaronder een identificatie via IDIN. Identificatie kan tot 24 uur in beslag nemen. Lukt het onverhoopt niet je te registreren? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa als informatiepunt en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassenen geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee (extra) kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

Volledig geregistreerd? 
Heb je de registratie en identificatie al eerder doorlopen? Dan kun je direct en gemakkelijk (maximaal twee) kaarten online bestellen via onderstaande button.

BTN TICKETS

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen naast de kaart die recht geeft op toegang nog één kaart bijbestellen voor een vriend, familielid of kennis. Seizoenkaarthouders die dit onverhoopt nog niet hebben gedaan vragen wij om contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op! Je hebt dit seizoen je fysieke Seizoenkaart nodig voor toegang tot de thuiswedstrijden.

RECYCLEBARE BEKERS

ADO Den Haag zet een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Met ingang van het seizoen 2023/2024 starten we met het recyclen van plastic bekers in ons Bingoal Stadion. Deze beslissing is genomen met het oog op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van soortgelijke milieuvriendelijke initiatieven. Dit kunnen we echter niet alleen, we hebben jullie hulp hierbij nodig! Dat doen we als volgt: 

Bestellen van je drankje:

  1. Bij het bestellen van een drankje betaal je een milieu-bijdrage (EUR 1,50) voor het plastic bekertje waarin deze geschonken wordt. Seizoenkaarthouders hebben reeds bij de Seizoenkaart een muntje ontvangen. 
  2. Nieuw drankje bestellen? Lever dan jouw oude bekertje in! Wanneer je geen bekertje inlevert betaal je opnieuw de milieu-bijdrage. 
  3. Wanneer je het stadion verlaat (of wanneer je geen nieuw drankje besteld) ontvang je een muntje voor je ingeleverde bekertje. 
  4. Bij je volgende bezoek aan het Bingoal Stadion kun je met jouw muntje weer een drankje bestellen en betaal je niet de extra milieu-bijdrage. 

PROGRAMMABOEKJE

Lees het programmaboekje hieronder.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Telstar, seizoen 2023-2024