ADO Den Haag slaat de handen opnieuw ineen met MatchWornShirt om een bijzondere veiling te organiseren. De shirts waarin de spelers zullen spelen tijdens de uitwedstrijd tegen FC Groningen worden geveild, met als doel om geld op te halen voor de slachtoffers van de recente aardbeving in Marokko. Alle opbrengsten van deze veiling zullen worden gedoneerd aan het Rode Kruis, dat zich inzet voor humanitaire hulp in de getroffen gebieden.

De aardbeving in Marokko, die veel leed en verwoesting heeft veroorzaakt, heeft de club gemotiveerd om actie te ondernemen. Zowel vanwege het leed dat het de getroffen slachtoffers heeft aangedaan als onder meer voor een aantal selectiespelers met een Marokkaanse achtergrond, die de gebeurtenissen extra hard raken en daarom graag wilden helpen. 

 

 

Alle opbrengsten van de veiling zullen daarom worden gedoneerd aan het Rode Kruis, dat de middelen zal gebruiken om noodhulp te verlenen aan de slachtoffers van de aardbeving in Marokko. Dit omvat medische zorg, voedsel, onderdak en andere essentiële hulp.

De veiling biedt supporters en liefhebbers de kans om een uniek aandenken aan te schaffen de officiële uitwedstrijdshirts gedragen door spelers van ADO Den Haag. De shirts zullen worden gesigneerd en voorzien van een certificaat van echtheid. ADO Den Haag roept alle fans en geïnteresseerden op om de veiling te ondersteunen door deel te nemen en biedingen te plaatsen op de shirts. Samen kunnen we het verschil maken en hoop brengen aan degenen die het het hardst nodig hebben.