Zoals al eerder bekend werd waren de nieuwe uitshirts binnen mum van tijd uitverkocht. We zijn daarom snel gaan schakelen om zo snel mogelijk nieuwe voorraad te leveren en stelden we kort daarna een pre-order in de webshop beschikbaar. De verwachting was dat de levering eind augustus zou plaatsvinden, maar door de omvang duurde het productieproces langer dan gepland. Voor de mensen die een pre-order hebben geplaatst is er nu goed nieuws: alle maten (behalve maat L) worden vanaf vandaag verstuurd naar iedereen die een pre-order heeft geplaatst. De uitshirts in maat L zullen volgende week binnenkomen en worden dan uiteraard meteen verstuurd.

Vanaf 19 september in fysieke Fanstore

Vanaf dinsdag 19 september zijn alle maten van de nieuwe uitshirts ook in de fysieke Fanstore in het stadion te koop. Uiteraard is het mogelijk om te passen zodat je de juiste maat kiest en is het ook gelijk mogelijk om het shirt te bedrukken.

De Fanstore in het stadion is elke dinsdag, vrijdag en zaterdag geopend vanaf 10:00 uur. Let wel op! Op dinsdag 12 september zal de Fanstore gesloten zijn in voorbereiding op de uitlevering van de uitshirts.