Op zondag 13 augustus werd de derde editie van de ADO Den Haag Talentendag georganiseerd op het jeugdcomplex van ADO Den Haag. Met 75 deelnemers was het wederom een drukbezochte editie. Gedurende de dag werden er in meerdere trainingen verschillende voetbalvaardigheden getest en nauwkeurig beoordeeld door trainers van ADO Den Haag. Als afsluiting kregen alle talenten een certificaat als herinnering aan een hele leuke dag.

Waar nog veel kinderen vakantie aan het vieren waren in binnen- of buitenland, stonden er afgelopen weekend toch maar liefst 75 fanatieke jeugdspelers van verschillende Haagse verenigingen op De Aftrap klaar om zich te laten zien op de Talentendag van ADO Den Haag. De spelers werden ingedeeld op leeftijd en kregen vervolgens verschillende oefenvormen aangeboden waarbij de voetbalvaardigheden getraind en getest werden. De groepen stonden allemaal onder leiding van twee vaste trainers die de oefeningen begeleidden en om de spelers op verschillende vlakken te kunnen beoordelen. Na deze oefenvormen stond er een partijspel op het programma waarin de trainers van ADO Den Haag hoopten de lessen van de oefenvormen terug te zien in de praktijk.

De dag werd feestelijk afgesloten met een certificaatuitreiking en daarijb werden alle spelers bedankt voor hun komst. Met het cerfiticaat hebben de deelnemers een mooie herinnering aan de inmiddels derde georganiseerde talentendag van ADO Den Haag, een heel tof terugkerend evenement. 

Met de ADO Den Haag Talentendag wil de jeugdopleiding van de club jeugdspelers uit de regio de kans geven om eenmalig te trainen volgens zijn eigen voetbalfilosofie. Onze dank gaat uit naar de ruim 75 deelnemers van deze succesvolle derde editie. Speciale dank gaat uit naar de coördinatoren, jeugdtrainers, trainers van de Voetbal Academie en scouts die aanwezig waren om deze dag in goede banen te leiden. Op naar de volgende!