Zowel bij de vrouwen als bij de heren zijn speelsters en spelers van ADO Den Haag geselecteerd voor Oranje onder 17. Iets waar ADO Den Haag natuurlijk in extreme trots op is.

Robin van der Meer en Tom van Veen behoren tot de voorlopige selectie van het Nationale elftal onder 17 jaar. Zij spelen drie kwalificatiewedstrijden in Sarajevo (Bosnië en Herzegovina) tegen Letland, Engeland en het thuisland. De twee jongens van ADO Den Haag zijn bekende gezichten voor de coach van Oranje onder 17, Albert Stuivenberg. Ze werden begin oktober ook al geselecteerd voor een trainingsstage met het Nationale elftal en Van der Meer speelde al een Vierlandentoernooi mee.

Update: Vreugdenhil niet mee naar Duitsland Jennifer Vreugdenhil mist helaas de dubbele ontmoeting met Duitsland volgende week. De 16-jarige speelster van ADO Den Haag blijft met een blessure thuis. KNVB-coach Maria van Kortenhof heeft Jessica Jurg (sc Heerenveen) als vervanger opgeroepen. Daarnaast heeft Van Kortenhof Lisa Bosveld van het Hengelose ATC’65 als achttiende speelster aan de selectie toegevoegd. De selectie van het Nederlandse elftal voor speelsters onder 17 jaar vertrekt zondag naar Duisburg, waar op dinsdag 18 oktober (aftrap: 16.30 uur) en donderdag 20 oktober (aftrap: 11.00 uur) ontmoetingen met Duitsland op het programma staan. Beide duels worden in het Leichtathletikstadion in Duisburg gespeeld.