De kaartverkoop voor de wedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag (zondag 2 oktober, 14.30 uur) verloopt via alle TicketBox-verkooppunten. Voor dit duel is een verplichte treincombi van kracht.

De kaartverkoop voor dit duel loopt vanaf woensdag 24 augustus tot en met donderdag 29 september 21.00 uur. Kaarten voor de wedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag kosten 39,00 incl. administratiekosten TicketBox.

Oproep supporters De voorbereidingen voor de verplichte treincombi naar Rotterdam zijn inmiddels in volle gang. Op 23 september aanstaande zal ADO Den Haag aan moeten geven hoeveel treinen er nodig zijn voor het vervoer naar de Kuip. ADO Den Haag en de supportersvereniging roepen iedereen op om voor 23 september via Ticketbox een kaart aan te schaffen. Er kan dan een inschatting gemaakt worden hoeveel supporters er mee gaan. Na deze datum zal ADO Den Haag een besluit moeten nemen of er 1 of 2 treinen gecharterd moeten worden. Verplichte treincombi vertrekkend van station Hollands Spoor in Den Haag (1600 kaarten in Ticketbox) Uiteindelijke prijs € 39,-.