Afgelopen woensdag stond voor ons jongste team, Onder 11, de bekerwedstrijd tegen VCS op het programma. ADO Den Haag onder 11 heeft de laatste weken leuke resultaten gehaald en speelde dit keer tegen het fysiek sterke VCS.

VCS bestaat uit een team voor 2e jaars D, dat soms wel 3 jaar kan schelen met jongens uit de onder 11. Ondanks dat ADO Den Haag onder 11 ook in deze wedstrijd weer liet zien dat voetbal altijd overwint, was het begin moeizaam, maar toen ADO Den Haag onder 11 gewend was speelde het een prima 1ste helft waarin zowel voetbal als hardwerken goed samen zijn gegaan.

In de rust was nog wel even aangegeven dat we moesten proberen om te grote tegenstanders zo weinig mogelijk tijd tot nadenken te geven wanneer zij de bal hadden. Dit betekent dat je continue zal moeten afjagen. Want zodra de tegenstander ruimte heeft om te gaan lopen met de bal, is het moeilijk iemand die twee koppen groter is nog te stoppen. Dat ADO Den Haag onder 11 snel leert, bleek deze wedstrijd. In de wedstrijd tegen Quick ging het afjagen nog niet zo goed, maar tegen VCS ging dit uitstekend en dat was dan ook de basis voor leuke wedstrijd om te spelen en te zien. Uiteindelijk heeft het zelfs geleid tot een prima 4-1 overwinning. De doelpuntenmakers waren: Abdulaziz Sayid Ahmed 2x, Sem Steijn 1x, Alican Yuksekbas 1x.