Zondagmiddag werd er op indrukwekkende wijze afscheid genomen van Timothy Derijck. Supporters stonden op hem te wachten bij de spelersbus van PSV, onder luid applaus kwam hij uit de bus.

Vervolgens stond de ADO Den Haagselectie hem op te wachten op de spelersbrug, er werd snel even bijgekletst. En op het veld, net voor de wedstrijd, kreeg hij een hartverwarmend applaus toen hij een bos bloemen kreeg om hem te bedanken voor alle mooie jaren bij ons. Maar er gebeurde meer zondagmiddag. Zo kwamen in de Senaatskamer alle nieuwe en bestaande partners van ADO Den Haag bij elkaar. Basic Fit, Kyocera, Masters in Finance, OZ/Kumho, Van Arkel, Rabobank, Azivo en Zegwaard waren aanwezig en zij werden door commercieel directeur Dick Vierling welkom geheten en aan elkaar voorgesteld.

In de rust kwamen alle winnaars van de Seizoen Club Cardactie op het veld, zij ontvingen de door hen gewonnen shirts en tegoedbonnen voor Seizoen Club Cards. Vooral Tobias, het winnende ADO KID, was verguld, want hij mocht na afloop met zijn nieuwe shirt naar het spelershome om daar, geholpen door Kevin Visser, alle handtekeningen van de selectie te verzamelen.

Alle spelers die onze club deze zomer verlaten hebben waren uitgenodigd, maar logischerwijs was het niet voor allemaal haalbaar om te komen. Pascal Bosschaart vanuit Sidney en Danny Buijs vanuit Schotland stuurden mooie mails om iedereen, het publiek en alle medewerkers, te bedanken. Mitchell Piqué belde, dat hij snel een andere keer wilde komen, maar verplichtingen had in Tilburg, bij zijn nieuwe club Willem II. Bulykin, Kubik, Van Hese, Tillema, alle jongens lieten wel wat van zich horen en wie weet zien we hen dus nog binnenkort op de middenstip. Voor nu waren het uiteindelijk Nico Pellatz (naar Sparta) en Lorenzo Piqué (naar FC Volendam) die op het veld verschenen om het applaus en de bloemen in ontvangst te nemen.