De meeste jeugdelftallen hebben bijna hun laatste wedstrijd gespeeld en nog even en dan staat de zomervakantie alweer voor de deur. Is je zoon of dochter ook helemaal gek van voetbal? Dan kan hij of zij deze zomer en de vakantieperiodes die gaan volgen gewoon blijven voetballen bij de ADO Den Haag voetbalkampen! Beginner of gevorderd, wel of geen lid van een club, het maakt niet uit. Alle kinderen tussen de 6 en 15 jaar kunnen ook komende vakanties onder de vlag van ADO Den Haag voetballen. Interesse? Bekijk hier de agenda van de ADO Den Haag voetbalkampen. 

Een duurzame samenwerking

Ook de komende zomers zullen kinderen de kans blijven krijgen om te schitteren in het geel-groen, want ADO Den Haag en Soccer Camps United hebben hun samenwerking verlengd met vijf jaar. Gezamenlijk zetten de organisaties in op het uitbreiden van de ADO Den Haag Voetbalkampen en de ADO Den Haag Voetbalschool. In deze vernieuwde samenwerking staan er een aantal pijlers centraal: het toegankelijk maken van deelname voor ieder kind, doorstroming van talentvolle spelers naar de Voetbal Academie van de club en het opleiden van jeugdtrainers volgens de werkwijze van ADO Den Haag.

ado23 4

Over de ADO Den Haag voetbalkampen

De voetbalkampen bieden een uitdagend voetbalprogramma en een unieke ADO Den Haag beleving. De groepen worden ingedeeld op leeftijd, niveau en fysieke kenmerken, waardoor ieder kind op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Ons team van enthousiaste en ervaren trainers zorgen ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier lekker gaat voetballen. Uiteraard is het mogelijk om bij vriendjes en vriendinnetjes ingedeeld te worden. 

Wat kun je verwachten bij ADO Den Haag voetbalkampen?

  • Een compleet ADO Den Haag voetbalkampen-tenue (shirt, broek en sokken)
  • Vernieuwd veld- en animatieprogramma
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  • Begeleiding van enthousiaste trainers
  • 2 of 3 dagen vol voetbalplezier

ado den haag 2023 2

Schrijf je kind(eren) nu in voor een ADO Den Haag voetbalkamp. Ga voor meer informatie en inschrijvingen naar www.adodenhaag.nl/voetbalkampen. We kijken ernaar uit om jouw kind een fantastische ADO Den Haag- en voetbalervaring te bezorgen!