Zoals eerder gecommuniceerd zal het officiële ADO Den Haag jubileumboek dit jaar worden uitgebracht. We hebben er met z’n allen lang naar uitgekeken. Het productieproces draait inmiddels op volle toeren en we zijn verheugd te kunnen melden dat dit unieke boek over de rijke geschiedenis van ADO Den Haag in september verschijnt. Voor degene die nog niet besteld hebben en boot niet willen missen, is er nu de mogelijkheid het jubileumboek alsnog aan te schaffen. Het is namelijk zeer onwaarschijnlijk dat er na september nog een tweede druk komt.

De afgelopen periode is er lang en hard gewerkt aan het samenstellen van het bijzondere boekwerk. Het unieke vuistdikke boek op stoeptegelformaat (met maar liefst 704  bladzijden, formaat 24 x 33 cm) bevat een beschrijving van de rijke geschiedenis van ADO Den Haag vanaf de start in 1905 tot aan het ADO Den Haag van vandaag. Verschillende interviews, nostalgische verhalen en nog nooit vertelde anekdotes in combinatie met uniek beeldmateriaal maken dit jubileumboek tot een must have voor elke fan.

Op onderstaande foto’s is een eerste voorproefje te zien van een aantal pagina’s uit het boek over het seizoen 1971-’72. Het jaar waarin ook Dick Advocaat onderdeel uitmaakte van het Haagse team. Ook zie je een oude foto van kort na de opening in 1925 van ADO’s nieuwe accommodatie in het Zuiderpark.  

Bestel het jubileumboek nu

preview1

preview2

Mocht je het boek nog niet hebben aangeschaft en wil je niet het risico lopen dat je het boek misloopt omdat er naar alle waarschijnlijkheid geen tweede druk komt, dan kun je nu nog snel bestellen. Dit kan tot 15 juni. Je profiteert dan ook nog mee van de € 10 korting en je naam, als je dat wilt, wordt opgenomen in het jubileumboek. De komende periode ontvang je nader bericht over wanneer en waar je het boek kunt ophalen of wat te doen als je het boek wilt laten bezorgen.