Afgelopen maandag is de nieuwjaarsreceptie, na twee jaar afwezigheid, weer in ere hersteld. In een bomvolle Bingoal Lounge kwamen sponsoren, aandeelhouders, spelers, staf, medewerkers, journalisten en andere relaties van de club bijeen om samen te proosten op het nieuwe jaar. Trainer Dick Advocaat maakte aan het begin van de avond mooi (zakelijk) contractnieuws bekend, Algemeen Directeur Edwin Reijntjes vertelde alles over de plannen van ADO Den Haag en de grootaandeelhouder en tussen de bedrijven door zette The Boogie Night Crew een swingende show neer.

img 0072

Aftrappen met Advocaat
Aan het einde van de middag stroomde de Bingoal Lounge in het hoofdgebouw langzaam vol met de genodigden. Bij binnenkomst kregen alle gasten zoals gebruikelijk een glas champagne aangeboden om samen te kunnen proosten op het nieuwe jaar. Het centrale programma ging van start met een vraaggesprek met Dick Advocaat. De interviewer van dienst was Wietze Smid, onze stadionspeaker en tevens host van de ADO Den Haag Podcast. De hoofdtrainer ging in op zijn eerste twee maanden bij de club en sprak het doel van de Haagse club niet onder stoelen of banken: ADO Den Haag heeft ondanks de slechte seizoenstart nog alles in eigen hand en moet vol voor de play-offs gaan om nog kans te maken om te promoveren. De start onder de 75-jarige Haagse oefenmeester is in ieder geval veelbelovend.

Aan het einde van het vraaggesprek wilde Advocaat nog even van de gelegenheid gebruik maken om een zakelijk nieuwtje uit de doeken te doen. Hij maakte bekend dat Venéco, rugsponsor en IT-partner van ADO Den Haag, samen met de club tot in ieder geval medio 2026 met elkaar doorgaan. Het Westlandse ICT-bedrijf is een zeer loyale partner en al sinds 1998 als sponsor aan de club verbonden.

img 0292

Toekomstplannen
Nadat Advocaat de aanwezigen nog één keer het beste voor het nieuwe jaar wenste betraden de leden van The Boogie Night Crew het podium. Met een serie aan swingende discoklassiekers zette de band de zaal op zijn kop. Rond de klok van 18:00 uur nam directeur Edwin Reijntjes het woord. Heel kort blikte hij terug op het afgelopen jaar, maar hij wilde vooral van de gelegenheid gebruik maken om vooruit te kijken. Na een bewogen jaar waarin de club door de WHOA werd gered, het dramatische einde van de play-offs en de tegenvallende seizoenstart was er nu ruimte voor wat positivisme, mede dankzij de resultaten van de afgelopen weken en de komst van trainer Dick Advocaat. Reijntjes ging in op de toekomstplannen van de club.

img 0321

De belangrijkste speerpunten werden andermaal benoemd: de ADO Vrouwen en de stichting worden op korte termijn volledig geïntegreerd in de organisatie en de ADO Campus (onderbrengen van alle teams in het Zuiderpark) blijft een belangrijk agendapunt, al zal dat wat langer duren dan gehoopt volgens de ADO-directeur. Verder benadrukte Reijntjes in zijn speech dat grootaandeelhouder Bolt zich voor de lange termijn heeft gecommitteerd aan de club. Recent zijn de eerdergenoemde toekomstplannen, die tot ver in het decennium gaan, ingediend bij de KNVB. Tot slot bedankte Reijntjes iedereen voor zijn of haar inzet voor de club het afgelopen jaar.

Door de enorme opkomst, de gezellige sfeer en de fantastische band werd het een bijzondere avond. ADO Den Haag dankt iedereen voor hun komst, laten we er een mooi en succesvol jaar van maken met zijn allen!

Video ADO TV

 

Fotoserie