Het was op woensdag 30 november weer tijd voor de jaarlijkse vrijwilligersavond. Een traditie die na twee jaar afwezigheid vanwege corona éindelijk weer kon plaatsvinden. Het festijn vond plaats in het Bingoal Stadion waar alle vrijwilligers, in het bijzijn van de gehele selectie van zowel de ADO Den Haag mannen als vrouwen, in het zonnetje werden gezet en daarmee werden bedankt voor de inzet voor de club. We kijken terug op een schitterende avond met veel lachende gezichten!

Vanaf ongeveer 16.30 uur druppelden alle vrijwilligers één voor één binnen in de Bingoal stadion. Voor de vrijwilligers een bekende locatie. En waar zij zich normaal gesproken dag in dag uit vrijwillig voor de club inzetten, was het nu eens een keertje andersom. Alle spelers, speelsters, stafleden en medewerkers van de club legden de vrijwilligers namelijk een keer goed in de watten om hun dankbaarheid te uiten voor het onmisbare werk dat zij doen voor de club.

dsc 2237

Na de entree over een prachtige rode loper kregen alle genodigden een glaasje champagne aangeboden door onder andere Dhoraso Klas en Mario Bilate. Eenmaal binnen waren de taken goed verdeeld onder de spelers van ADO Den Haag. Joël Zwarts, Sacha Komljenovic en Finn van Breemen stonden bij de garderobe en namen bij binnenkomst van de geel en groen versierde Bingoal Lounge de jassen aan. Verder was er een groep spelers, waarvan bijvoorbeeld Malik Sellouki, Guillem Rodríguez, David van de Riet en Dirk Carlson, die gedurende de avond drinken rond brachten. Ricardo Kishna, Gregor Breinburg en Jordy Wehrmann namen tussendoor alle tijd voor een feestelijke foto met de gasten voorzien van ADO-bril, -boa en –pet. Achter de bar stonden Luuk Koopmans, Thomas Verheydt en Boy Kemper biertjes te tappen en frisdrank te schenken!

dsc 2285

Voor het diner begon was er een welkomstwoord  an Joost Nicasie, voorzitter van de vereniging, die zijn dank nogmaals uitte naar alle vrijwilligers en de organisatie van het feest. Vervolgens nam John Medley de microfoon en barstte een ADO-feestje los waarbij de gehele selectie gezellig meedeed. De stemming zat er goed in alvorens het buffet werd uitgestald. Onder het genot van een hapje en een drankje gaven Janah Louard en Bryan Stricker verder muzikale invulling aan de avond.

Aangezien de ADO Den Haag Vrouwen nog moesten trainen mengden zij zich iets later in het feestgedruis. Het bleef al met al nog lang gezellig in Den Haag. Na twee jaar -noodgedwongen- afwezigheid is de vrijwilligersavond vanavond gelukkig weer in ere hersteld met een grandioos feest. Het was een super gezellige avond voor alle aanwezigen. Namens iedereen bij ADO Den Haag: hartelijk bedankt vrijwilligers!

Video ADOTV

 

Fotoserie