De letters van onze oude hoofdsponsor op het dak van het stadion zijn vandaag verwijderd. Hiermee is er plaatsgemaakt voor het bevestigen van de letters van onze stadionpartner Bingoal. De nieuwe letters zullen eind deze maand geplaatst gaan worden. Daarnaast gaan de werkzaamheden aan het beschadigde deel van het dak gestaag verder.

Letters Bingoal op het stadion
In augustus maakte de club bekend dat Bingoal de nieuwe naamgever van het stadion ging worden. Toch staan de letters nog altijd niet op het dak. Dat dit proces wat tijd in beslag neemt komt vooral door het feit dat er een omgevingsvergunning moest worden beoordeeld en dat levering van materialen in de huidige tijd langer heeft geduurd dan normaal. Overigens is hier altijd goed contact over geweest met stadionpartner Bingoal. Inmiddels zijn de oude letters van het stadion verwijderd zodat later deze maand de nieuwe letters erop kunnen worden geplaatst.

letters dak 2

Herstel dak
De herstelwerkzaamheden aan het door de storm beschadigde deel van het dak zijn al enkele weken in volle gang. Inmiddels zijn de eerste nieuwe platen op het dak bevestigd. Als alles loopt volgens planning dan zijn de werkzaamheden nog voor de winterstop afgerond.