Springen, dansen, rennen en vooral lekker gek doen, we hebben het natuurlijk over niemand minder dan onze mascotte Storky!

Ook al hebben jullie Storky misschien iets minder vaak kunnen zien de laatste tijd, Storky heeft zeker niet stil gezeten. Hij heeft hard gewerkt aan het verbeteren van zijn voetbalskills en daarnaast is hij in een nieuw jasje gestoken. Met zijn fris geknipte veren en nieuwe kleren is Storky weer helemaal van deze tijd. Maar ondanks zijn nieuwe stoere look is Storky nog altijd de vrolijke Ooievaar die we kennen!  

Back to school!

In de vakantie was Storky onafscheidelijk van zijn voetbal maar inmiddels zit hij weer in de schoolbanken. Speciaal voor onze jongste ADO Den Haag supporters hebben we een Storky tas ontwikkeld! Super gaaf natuurlijk om jouw kleine ADO fan met zo’n nieuwe Storky tas op pad te sturen. De tas is vanaf vandaag te bestellen in onze webshop en vanaf dinsdag 27 september verkrijgbaar in onze Fanstore.

rugtas

Nieuwe artikelen

Naast het tasje komt Storky binnenkort met meer producten waarop zijn nieuwe ik terugkomt. Houd de website en de Fanstore goed in de gaten.