Dat de RVO (Regionale Jeugdopleiding) ADO Den Haag ook zijn sportieve en sociale verplichtingen kent werd j.l. zaterdag wederom bevestigd. Op het gezellige Woudenstein, de thuishaven van Excelsior-Rotterdam, werd de landelijke finale van de Danone Nations Cup gehouden en ADO Den Haag was daar via een aantal van haar trainers bij aanwezig.

De finale van dit toernooi was ook al eens in het Kyocera Stadion. Dit evenement is een uitvloeisel van de voetbalactiviteiten waarbij de afdeling Sportsupport (Streetsport) van de gemeente Den Haag nauw samenwerkt met de Richard Krajicek Playgrounds.
De coaching en de laatste training als voorbereiding op de finaledag van het Haagse team werd overgenomen door twee trainers van de regionale voetbalopleiding ADO Den Haag.
De Hagenaartjes werden via strafschoppen uitgeschakeld, waardoor een ticket voor de wereldfinale in Madrid helaas aan hun neus voorbij ging. Maar de voorrondes en de Finaledag zelf waren super, mooie ervaringen voor zowel de spelers als de trainers.