Het Kyocera Stadion wordt in de aangebroken zomerstop even niet gebruikt voor voetbal, maar de jazz artiesten staan klaar om het stadion tijdelijk over te nemen. The Hague Jazz komt naar het stadion en alle ADO Den Haag supporters kunnen met korting naar dit festival.

Van maandag 6 juni t/m 16 juni kunnen (Seizoen) Club Card Houders bellen naar SEE tickets, 0900-1353 (45 cpm). Onder vermelding van ADO DEN HAAG krijgt iedereen op het tweede kaartje 50 procent korting! Per persoon kunnen er maximaal 8 kaartjes besteld worden.

The Hague Jazz festival is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot één van Europa’s meest intieme en kwalitatieve jazzfestivals. Het festival wordt geroemd om de goede mix van artiesten en muziekstijlen. The Hague Jazz festival geeft aanstormend talent een kans, maar ook ‘s werelds grootste muzieklegendes passeren de revue. Naast de vele concerten, is er nog veel meer te beleven! Zo is er veel aandacht voor live art en kunstexposities. Tevens is er een diversiteit aan kwalitatieve en unieke eetgelegenheden aanwezig. The Hague Jazz festival staat garant voor een geweldige muzikale avond uit!

De zesde editie van het The Hague Jazz festival zal plaatsvinden in het Kyocera Stadion van vrijdag 17 juni t/m 19 juni. De uitbreiding van het aantal festivaldagen geeft meer ruimte voor een gevarieerd programma waarin meer aandacht besteed kan worden aan de verschillende muziekstijlen, kunst en experiment. Van de vertrouwde podia zullen er acht mee verhuizen, inclusief de zaalnamen en de programma- invulling. Tevens zal er een zaal worden toegevoegd met een bezoekerscapaciteit van 5.000. Ondanks de veranderingen zal er aan de bezoekersaantallen weinig veranderen. De organisatie wil nog steeds maximaal 12.500 bezoekers per festivaldag trekken.

Naast de toevoeging van de derde festivaldag organiseert The Hague Jazz komende editie ook een extra Special Concert (11 juni 2011) verzorgd door Duran Duran. De Warming Up (16 juni) blijft behouden, maar wel in een kleinere vorm. Ook het Special Concert (15 juni) en de workshops/masterclasses (festivalweekend, overdag) blijven behouden in de vorm zoals deze reeds bekend zijn. De Warming Up en de workshops/masterclasses vinden niet plaats in het stadion, maar in het centrum van Den Haag. Op zondag 12 juni wordt tevens een kindermiddag georganiseerd.

Voor informatie over het festival en de extra The Hague Jazz evenementen kunt u kijken op http://www.thehaguejazz.nl

The Hague Jazz festival:
Datum: vrijdag 17 t/m zondag 19 juni
Locatie: Kyocera Stadion
Prijs: Dagkaart €55 / Passepartout €135
Meer informatie: http://www.thehaguejazz.nl