De Regionale Jeugdopleiding ADO Den Haag is onderdeel van de betaald voetbalorganisatie NV ADO Den Haag en bestaat in totaal uit negen teams. Bijna alle teams (met uitzondering van de E-top) nemen deel aan de landelijke competities. De thuiswedstrijden worden op zaterdag gespeeld op De Aftrap, het in het Zuiderpark gelegen complex van ADO Den Haag Jeugdopleiding, waar ook door de week de trainingen plaatsvinden. De Regionale Jeugdopleiding is op zoek naar een ervaren (sport)fysiotherapeut en verzorgers.

(SPORT)FYSIOTHERAPEUT (voor het seizoen 2011/2012)

Eisen:
- Enthousiaste fysiotherapeut met een ondernemersgeest
- HBO+ werk- en denkniveau
- gebonden aan het professioneel statuut
- affiniteit met de doelgroep; kan zich goed verplaatsen in de belevingswereld van de sporter, zodat voorwaarden aanwezig zijn om een optimale relatie te ontwikkelen tussen sporter en fysiotherapeut.
- analytisch vermogen
- relevante werkervaring
- discreet en betrouwbaar
- zorgvuldig en accuraat
- flexibele inzetbaarheid

ADO Den Haag biedt het volgende:
- samenwerking op basis van overeenkomst van opdracht
- zelfstandige werkomgeving met collega-fysiotherapeut
- ADO Den Haag-kledingpakket/seizoenkaart

VERZORGERS (voor het seizoen 2011/2012)

Eisen:
- relevante opleiding, zoals sportverzorging, sportmassage of EHBO
- aanwezigheid bij alle thuis- en uitwedstrijden op zaterdag, en gemiddeld 1 keer per 2 weken thuis wedstrijd ’s avonds.

ADO Den Haag biedt het volgende:
- onkostenvergoeding
- zelfstandige werkomgeving
- ADO Den Haag-kledingpakket/seizoenkaart

Voor een nadere toelichting over deze vacature kunt u contact opnemen met hoofd P&O Karen Veldhoven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 070-3054500. Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.